TERMENI ȘI CONDIȚII

Politica de returnare a produselor achizitionate la distanță:

     Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, in termen de 21 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Lanternetactice.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii produsului. Suma inapoiată cît și conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, în acest caz se va stabili valoarea produsului în starea sosirii.

     Produsele cu lipsă de conformitate:
     Produsele care nu sunt conform specificațiilor de pe pagina www.lanternetactice.ro din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. www.lanternetactice.ro încearcă prin poze, teste, grafice autonomie și descrierea produselor să prezinte cît mai complet posibil produsele comercializate, dar nu garantează că descrierea acestora sau alt continut al acestei pagini este exact, complet actualizat sau fără erori.

     Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe pagină, în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau design-ului de către producători fără notificarea prealabilă a acestora. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. În cazul în care nu se poate schimba produsul returnat cu unul conform, se va restitui contravaloarea acestuia. Costurile (transport, comisioane bancare etc) aferente revin în responsabilitatea clientului.

     Lipsa de conformitate nu se referă la viciile de fabricatie.

     În eventualitatea în care produsele achizitionate sunt nefuncționale sau prezintă vicii de fabricație vor face obiectul garanției.