JETBEAM BC40PRO

A fost printre primii producatori de lanterne chinezesti, si prin intermediul www.lanternetactice.ro in 2011 a fost prezentat si publicului autohton. Au fost cateva modele foarte bune, dar in timp au pierdut teren fata de alti producatori, lipsind creativitatea cu desavarsire. Nu demult analizand pagina lor, am remarcat cateva produse interesante. Colaborand cu ei in trecut, nu a fost greu de a obtine doua lanterne pentru teste. Versiunea veche a fost chiar un model reusit, am sperat ca si cea noua ma va multumi.

JETBEAM – ca despre acest producator e vorba – BC40PRO e o lanterna mai mult pentru aplicatii tactice. Maner lung, diametrul capului mare, functioneaza cu doi acumulatori 18650. Detine un led Cree XHP50, si atinge 2930 lumeni, si 30200cd.

Fascicolul / lumina lanternei nu m-a impresionat. Lanterna este extrem de bine construita, anodizare excelenta. Astfel repede am decis ca ceva trebuie schimbat:) Initial am vrut sa schimb ledul pe un XHP50.2 4000K, am ramas la cel original, si modificand ledul astfel l-am denumit ”extreme dedome”. Rezultatul este… cu mult peste asteptari: 83160 candele!!! Rezultat aproape triplu fata de valoarea declarata de fabrica.

Graficul lanternei de asemenea mi-a oferit momente placute: 4 minute liniar la 2930 lumeni dupa 27 minute puterea lanternei va ramane la in jur de 2000lumeni pentru nu mai putin de 2ore! Chiar si asa temperatura dupa 25 de minute pe capul lanternei nu a depasit 40 grade.

Pana in acest moment aproape e o lanterna ideala: e puternica, are o intensitate de invidiat cu XHP50, autonomie foarte buna, ramane de vazut maine daca atinge 600m cat preconizez. Fara dar si poate aceasta lanterna trebuie sa fie in magazin in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *