Despre

    

     Pasiunea pentru lanterne a început acum 25 de ani, prima lanternă primită pentru bicicletă era de la ELBA cu baterie pătrată, cu bec de 3V.
După aceea am început achizitia lanternelor mai mult sau mai putin performante. În 2009 octombrie am cumpărat prima mea lanternă adevărată cu led, un Olight T20. Nu se pot descrie în cuvinte bucuria de atunci…
     De atunci, dintr-o simplă pasiune totul s-a transformat într-o mică afacere: căutând lanterne similare am realizat că astfel de produse încă nu se găsesc pe piața, astfel în 2010 martie s-a înființat prima pagină exclusiv cu lanterne tactice din Romania, denumit simplu: www.lampitactice.ro
     Descoperind noi și noi producători, am decis că cel mai bine și corect este ca lanternele înainte să fie prezentate publicului larg, să fie testate cu ajutorul luxmetrului pentru realizarea graficelor, precum și prezentarea unor imagini reale din teren.
În ultima perioadă selectia lanternelor este mult mai riguroasă, cele care nu prezintă o intensitate liniară -cu mici excepții – nu sunt acceptate spre comercializare. Preferam produse mai puține în magazin, dar cele mai bune din gama lor, astfel că toată lumea va fi satisfăcută de calitatea și performanțele lanternelor!