WELTOOL L1

weltool l1

Felinar cu led WelTool L1

More details

170,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna felinar cu leduri
LED 42*SMD 2835+4*SMD ROSII
Putere treapta 1 / Autonomie 280 lm / 30ore
Putere treapta 2 / Autonomie 705 lm / 20 ore
Putere treapta 3 / Autonomie 138lm
Mod S.O.S. 138lm
Intensitate lanterna 340cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IP55
Tensiune de lucru 1 ~ 4.5V
Greutate 425gr
Dimensiuni(mm) 185*90mm
Corp lanterna policarbonat
Tip circuit ajustare intensitate fara trepte / 3 trepte de intensitate si un mod
Mod schimbare trepte buton lateral pentru schimbarea treptelor de lumina
Culoare lanterna rosu/negru
Alimentare lanterna 3*D (R20)
Garantie 24 luni
Incarcare directa prin USB nu

Informații

  

  WelTool L1 este o lanterna care poate fi utilizata in imprejurari diferite: in cazuri de urgenta, in timpul excursiilor in natura sau in timpul intreruperilor de curent. L1 utilizeaza leduri cu o temperatura de culoare calda sub 3200K, pentru a reda culori mai vii si pentru protectia ochilor utilizatorilor. Nu conteaza daca sunteti acasa, intr-un depozit sau in natura, doar introduceti trei baterii alcaline R20 ( tip D) si porniti lampasul.


  WelTool L1 poate functiona la doua intensitati luminoase, o putere mai mica si una mai mare. In afara de ledurile de culoare calda, exista si leduri de culoare rosie, astfel lanterna poate lumina si in culoarea rosie si avand si un mod SOS tot in culoarea rosie. Lumina lampasului este dispersata 360 grade, si poate fi agatat in cort, intr-un copac sau pur si simplu asezat pe o masa. Indicatorul de pornire va lumina intr-o culoare verde, iar cand bateriile sunt aproape descarcate va lumina in culoarea rosie. O functie aparte a acestui lampas este ca indiferent de puterea utilizata, intensitatea poate fi ajustata, apasand butonul incontinuu.    Nu numai lumina calda a lampasului poate fi ajustata ci si lumina rosie poate fi ajustata la o intensitate mai mica sau mai mare in functie de imprejurari.

 
  WelTool L1 are o forma denumita ''lumina vietii'' , datorita autonomiei foarte mari la puterea mica. L1 este un lampas ce nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta sau iesire in natura.

Functionare lampas:
- desurubati capacul de pe fundul lampasului, introduceti cele trei baterii R20 dupa care asezati inapoi capacul.
- pentru pornirea lampasului apasati scurt butonul, ce se va aprinde in culoarea verde, iar lampasul va lumina pe treapta mica
- la fiecare apasare, lumina lampasului se va schimba urmand ciclul: intensitate mica-> intensitate mare-> lumina rosie- SOS
- pentru setarea intensitatii preferentiale, alegeti treapta mica, mare sau lumina rosie, si apasand butonul lampasului intensitatea va scadea, atingand cel mai mic nivel va creste din nou. Ajuns la intensitatea dorita, eliberati butonul iar lampasul va functiona la intensitatea respectiva pana la o noua apasare.
- lampasul este compus din doua parti: baza in care sunt introduse bateriile si in partea de sus este sursa de iluminare, si partea de sus care este realizat din plastic aproape transparent, ce va dispersa usor lumina lampasului. Partea de sus poate fi indepartata prin rotirea ei dupa care trebuie ridicata in sus.
- lampasul poate fi folosit si in conditii de umiditate, avand standarul IP55.
- atit pe fundul lampasului cat si pe partea de sus se gasesc agatatoare cu ajutorul carora poate fi prins de diferite obiecte.

Graficul lampasului pe treapta mare:

Graficul de temperatura pe treapta mare:

Continut cutie:
- lampas Weltool L1
- manual de utilizare

 

1 alt produs in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: