WELTOOL T9 Ever-Victorious

weltool-t9 ever-victorious

Lanterna WelTool T9

More details

280,00 lei

Informații

  

  WelTool T9 Ever-Victorious e o lanterna dedicata pentru vanatoare, avand un singur led verde. T9 nu are moduri si trepte complicate, e o lanterna cat se poate de simpla. Detine un led Osram X-LED 522nm, la 137lm/w, iar puterea maxima ajunge la 139 lumeni. Intensitatea lanternei ajunge la peste 11700 candele, astfel distanta de bataie e peste 200m reali. Reflectorul lanternei este lucios astfel fascicolul este concentrat. Componentele lanternei sunt protejate de un inel din aluminiu insurubat in capul lanternei. Circuitul lanternei este unul complet regulat, astfel pe toata durata de functionare a lanternei va mentine intensitatea liniara, fara sa scada dupa cateva minute de utilizare. De asemenea, circuitul electronic este fara palpairi ( PWM ) si fara emisii de sunete in timpul functionarii.


  WelTool T9 functioneaza cu un singur acumulator litiu-ion 18650, ce nu este inclus in componenta cutiei. Butonul de cauciuc este fosforescent astfel lanterna poate fi gasita si in intuneric total. Greutatea lanternei ajunge la doar 108gr, iar ca dimensiuni ajunge la 137mm lungine si 31mm diametrul capului.


  WelTool T9 poate fi o companie de nadejde pentru partidele de vanatoare nocturne, datorita intensitatii liniare si distantei de iluminare mare.

Instructiuni de utilizare:
-desurubati butonul lanternei, introduceti un acumulator de calitate cu borna + catre capul lanternei dupa care insurubati inapoi butonul.
-lanterna este prevazuta cu protectie impotriva polaritatii inverse, astfel ca la introducerea inversa a unui acumulator circuitul electronic si ledul nu vor fi afectate; in acest caz lanterna nu va lumina. Verificati intotdeauna polaritatea acumulatorului inainte de introducerea in corpul lanternei.
-pentru pornirea lanternei apasati butonul lanternei - va lumina constant pana la o noua apasare pe buton. Pentru aprinderea momentana a lanternei atingeti butonul si apasati doar pana la jumatate astfel lanterna va lumina doar cat este tinut apasat butonul.
-dupa folosirea constanta a lanternei, atunci cand curentul din acumulator ledul va emite doua palpairi pentru a notifica acumulatorul slab. De la prima palpaire lanterna va functiona inca 5 minute dupa care se va opri, timp in care puteti inlocui acumulatorul cu unul incarcat.


Graficul lanternei pentru treapta mare:

Graficul de temperatura pentru treapta mare:

Continut cutie:
-lanterna WelTool T9
-garnituri de rezerva
-manual de utilizare
-card garantie lanterna

1 alt produs in aceeasi categorie: