ULTRATAC k18 v2+

ultratac-k18_v2+

Lanterna EDC Ultratac K18 v2+

More details

140,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna EDC
LED Cree XP-G3
Putere treapta 1 / Autonomie 4lm/9lm 40ore/14ore
Putere treapta 2 / Autonomie 25lm/80lm 5.7ore/1.5ore
Putere treapta 3 / Autonomie 110lm/370lm 53 minute/20minute
Mod stroboscop 110lm/370lm
Consum mod repaus 0.05uA
Intensitate lanterna 1962cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 0,8 ~ 4,2V
Greutate 15.7gr (24.6gr cu acumulator 10440)
Dimensiuni(mm) 78.8*14.1*13.1mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector texturat din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton mecanic din otel inoxidabil pe capul lanternei pentru schimbarea intensitatii lanternei
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 10440
Garantie 24 luni
Incarcare directa prin USB mufa micro-USB

Informații

  

   Ultratac K18 v2+ in fiecare an este imbunatatit astfel ca aceasta lanterna EDC este in permanenta in pas cu tehnologia. In acest an a fost lansat si versiunea noua in care K18 are ca sursa de lumina un led mai performant si mai economic, Cree XP-G3. Puterea maxima la care poate functiona lanterna ajunge la 370 lumeni, iar datorita reflectorului cu o adancime de 0.7cm distanta de bataie a fascicolului ajunge la peste 80m. Valoarea intensitatii ajunge la aproape 1900candele, fascicolul nefiind foarte concentrat, reflectorul usor texturat imprastiind lumina uniform. Accesarea meniului lanternei se face cu ajutorul butonului din otel asezat la baza capului. Ultratac K18 are trei trepte de putere, un mod stroboscop si mod de blocare/deblocare buton.Functionarea lanternei poate fi asigurat de o baterie sau acumulator ni-mh AAA, ori de un acumulator li-ion 10440. In cazul in care se va utiliza un
acumulator li-ion K18 va putea furniza 370lumeni insa durata de functionare va fi mai scurta ca in cazul utilizarii unei baterii/acumulator AA cand puterea maxima va fi de doar 110lumeni, dar cu durata de functionare dubla.

 
    Manerul lanternei contine si o clema din otel care poate fi asezat in ambele directii pe corpul lanternei, iar pe fund exista o ureche de unde se poate agata. Urechea respectiva are un inel din otel montat din fabrica pentru o utilizare mai simpla. Cutia lanternei contine si un cap de incarcare, astfel ca nu trebuie indepartat acumulatorul li-ion ci doar desurubat manerul si aplicat prin insurubare acest cap de incarcare. Nivelul de incarcare este semnalizat cu ajutorul a doua leduri de culori diferite, in timpul incarcarii va fi afisat un led cu lumina rosie iar terminarea incarcarii cu un led de culoare verde. Cablul micro-USB necesar incarcarii de asemenea este introdus in cutia lanternei.


   In cazul in care lanterna va fi folosita pentru iluminarea unei incaperi, pentru a obtine o lumina difuza, cutia lanternei contine si un filtru dispersor din cauciuc fosforescent, astfel dupa oprire acesta va emite o lumina verde.
Ultratac K18 isi mentine pozitia de lider in categoria lanternelor EDC ce pot functiona cu baterie/acumulator AAA. Datorita puterii furnizate mari, utilizarii cu multiple baterii/acumulatori, a meniului intuitiv aceasta lanterna este
preferatul multor utilizatori pasionati de accesorii ce se pot purta in fiecare zi.

Functionare lanterna:
-desurubati corpul lanternei si indepartati folia de protectie de la borna +
-scoateti acumulatorul si indepartati folia de protectie de pe fundul acestuia si introduce inapoi in lanterna.
-apasati butonul 1 secunda pentru pornirea lanternei; pentru schimbarea treptelor apasati scurt butonul; pentru oprirea lanternei apasati butonul o secunda.
-pentru activarea modului stroboscop apasati butonul de doua ori rapid; pentru iesirea din acest mod apasti scurt butonul, lanterna va lumina pe treapta folosita anterior.
-lanterna va porni intotdeauna pe ultima treapta folosita; modul stroboscop nu poate fi setata ca treapta principala ca lanterna sa porneasca pe acest mod.
-blocarea lanternei se face prin apasarea butonului de doua ori rapid cand lanterna este oprita, dupa care va emite o singura palpaire;
-deblocarea lanternei se face prin apasarea butonului de trei ori rapid dupa lanterna va palpai de doua ori si este gata de utilizare.

Graficul lanternei pe treapta mare arata astfel:

Graficul de temperatura pentru treapta mare arata astfel:

Continut cutie:
-lanterna Ultratac K18
-acumulator ICR 10440/350mAh
-cap incarcare micro-USB
-cablu incarcare
-capac filtru dispersor fosforescent
-garnituri de cauciuc
-card garantie

4 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: