Ultratac k18 v3

ultratac k18-v3

Lanterna EDC Ultratac K18 v3

More details

140,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna EDC
LED Cree XP-G2
Putere treapta 1 / Autonomie 110lm/53 minute
Putere treapta 2 / Autonomie 25 lumeni/5.7ore
Putere treapta 3 / Autonomie 4lumeni/40ore
Mod stroboscop 110lumeni
Consum mod repaus 10uA
Intensitate lanterna 1962cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 0,8 ~ 4,2V
Greutate 14gr
Dimensiuni(mm) 75mm*14mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector texturat din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton lateral pentru schimbarea treptelor de lumina
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 10440/AAA
Garantie 24 luni
Incarcare directa prin USB mufa micro-USB

Informații

   Noua versiune al lanternei Ultratac K18 v3 contine cateva imbunatatiri fata de primele doua versiuni. Asteptarea acestei versiuni  a meritat pe deplin chiar daca lansarea era anuntat pentru luna ianuarie.
   Ultratac K18 est o lanterna ideala de purtat in fiecare zi, datorita dimensiunilor si  a greutatii mici, pe langa faptul ca poate fi alimentat atit cu baterii AAA cat si cu acumulator li-ion 10440. Puterea maxima a lanternei ajunge la 370 lumeni cu acumulatorul 10440, in timp ce cu baterie normala la 110 lumeni.
   Noua versiune detine un led Cree XP-G2 S4, temperatura de culoare fiind de 6000K. Reflectorul din aluminiu are suprafata texturata, astfel fascicolul lanternei este unul imprastiat. K18 poate functiona pe trei trepte presetate de fabrica, sau pe modul stroboscop,  toate aceste functii se pot activa cu ajutorul butonului lateral ce se gaseste pe capul lanternei.
   Intensitatea lanternei ajunge la peste 1960 cd, distanta de bataie al fascicolului fiind de 88metri. Lumina lanternei nu are palpairi pe nici o treapta ( PWM ) de asemenea nu emite zgomote, tiuit in timpul functionarii.
   Butonul lanternei  a fost schimbat de la cel de cauciuc s-a trecut la butonul de otel, astfel la o utilizare intensiva va rezista mai bine. Noutatea absoluta la noua versiune este posibilitatea de  a utiliza lanterna sub forma de lumanare, datorita fundului plat, lucru dorit de majoritatea utilizatorilor. Clema de otel poate fi introdus pe corpul lanternei in ambele sensuri, astfel lanterna poate fi atasata si pe o sapca.
   Datorita prinderii situate pe coada manerului, K18 poate fi agatat langa chei sau cu ajutorul unui snur poate fi purtat la mana.
Cutia lanternei contine un capac dispersor fosforescent, acesta pus pe capul lanternei cu lanterna asezata pe maner, lumina va fi uniform imprastiata intr-o camera sau cort. Dupa oprirea luminii, capacul va emite o lumina fosforescenta timp de cateva minute. Capul de incarcare va face posibila incarcarea acumulatorului 10440 atit in masina cat si la alte dispozitive cu iesire USB. Ledul situat deasupra mufei micro-USB va informa  utilizatorul despre durata de incarcare atit timp cat ledul este rosu, iar lumina verde al ledului va semnaliza sfarsitul incarcarii. Timpul de incarcare este de 1.20 ore.
   Acumulatorul 10440 are o putere de 350mAh, acesta va oferi o autonomie de pana la 20 minute lanternei pe treapta cea mai mare de 370 lumeni.
   Ultratac K18 este o lanterna de referinta pentru multi producatori, fiind o lanterna inovatoare, compacta si cu un timp mare de functionare. De asemenea, poate fi un cadou ideal unei persoane pasionate de lanterne.

Graficul lanternei pentru treapta mare de 370 lumeni:Graficul lanternei pentru treapta mare de 110 lumeni:Functionare lanterna:
- introduceti acumulatorul 10440 sau bateria AAA cu polul - in manerul lanternei. Folositi doar baterii de calitate buna.
- apasati butonul situat pe capul lanternei 2 secunde.
- pentru schimbarea treptelor, apasati scurt butonul lanternei.
- pentru activarea modului stroboscop, apasati rapid de doua ori butonul lanternei.
- pentru oprirea lanternei apasati butonul 2 secunde.
- pentru incarcarea acumulatorului 10440 desfaceti lanterna in doua, introduceti acumulatorul 10440 cu polul - catre manerul lanternei, insurubati capacul de incarcare.
- conectati un cablu micro-USB intre capul de incarcare si sursa de curent.
- in timpul incarcarii un led rosu va lumina deasupra mufei, iar sfarsitul incarcarii va afisa o lumina verde.
- desurubati capul de incarcare si insurubati capul lanternei.

Continut cutie:
- lanterna Ultratac K18 v3
- acumulator li-ion 10440/350mAh
- cap incarcare acumulator
- cap dispersor fosforescent
- garnitura de cauciuc
- manual tehnic

4 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: