SPERAS T1

speras_t1

Lanterna tactica Speras T1

More details

660,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna De vanatoare
LED OSRAM KW CSPNM1.TG
Putere treapta 1 / Autonomie 1200 lumeni / 4 ore
Putere treapta 2 / Autonomie 400 lumeni / 5 ore
Putere treapta 3 / Autonomie 100 lumeni / 20 ore
Putere treapta 4 / Autonomie 2 lumeni / 285 ore
Mod stroboscop 1200 lumeni
Mod S.O.S. 100 lumeni
Consum mod repaus 30 uA
Intensitate lanterna 422.500
PWM NU
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 6 ~ 16.8V
Greutate 263.2gr
Dimensiuni(mm) 244 * 63.4 * 25.4mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton lateral pentru schimbarea treptelor de lumina
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 2*18650, 4*CR123
Garantie 60 luni
Incarcare directa prin USB NU

Informații

  Dintre toate lanternele tactice cu doi acumulatori 18650, Speras T1 datorita ledului Osram KW CSPNM1.TG ofera performante greu de egalat: o distanta de bataie a fascicolului de 1300 metri si o intensitate de 422.500 candele! Toate aceste calitati sunt indesate intr-un corp atragator extrem de bine realizat.

  Lanterna tactica Speras T1 e o lanterna de dedicata penru vanatoare, aplicatii tactice sau cautare/paza. Ledul utilizat este un Osram KW CSPNM1.TG avand binul de 2*1mm, temperatura de culoare la 6500K, forma fascicolului fiind unul extrem de concentrat datorita reflectorului realizat din aliaj de aluminiu lucios si adanc, astfel haloul de lumina este aproape inexistent la mai mult de 40-50 de metri. Ledul este centrat perfect in mijlocul reflectorului, marginea fascicolului nu prezinta artefacte. Lentila realizata din sticla tratata antireflexie permite o trecere a luminii de peste 97%. Capul si componentele electronice al lanternei sunt protejate de un inel din aliaj de aluminiu. Circuitul electronic este un circuit step down in sincron cu o eficienta ridicata de peste 92%. Puterea maxima atinsa de lanterna e de 1200 lumeni, iar intensitatea fascicolului ajunge la 422.500 candele. Speras T1 poate functiona in patru trepte de lumina si doua moduri speciale. Circuitul electronic in timpul functionarii nu emite sunete deranjante si nu are PWM ( pulse -width -modulation ). Interfata lanternei este una simpla, intuitiva. Pornirea si oprirea precum si pornirea momentana a lanternei se realizeaza din butonul situat in coada manerului. Schimbarea treptelor de putere si activarea modurilor speciale se va realiza din butonul situat la baza capului. Butonul in mijloc detine un led colorat ce are functie si de avertizare in cazul acumulatorilor descarcati. De asemenea lanterna introdusa in modul pulsare, ledul din mijlocul butonului va pulsa in nu mai putin de sapte culori.
  Manerul lanternei accepta atit doi acumulatori 18650 cat si patru baterii CR123. Nu poate functiona cu patru acumulatori RCR123 sau 16340. Corpul lanternei este anodizat in culoarea negru usor lucios.

  Speras T1 poate fi o lanterna ideala pentru acei utilizatori care doresc un produs deosebit cu o distanta mai mare de bataie, o autonomie crescuta si trepte bine impartite, indiferent de mediul in care este necesare utilizarea ei.

Functionare lanterna:
-introduceti acumulatorii cu polul pozitiv spre capul lanternei, dupa care insurubati capacul.
-la o simpla apasare pe buton lanterna va porni pe ultima treapta folosita. La o apasare scurta functionarea lanternei se va intrerupe.
-dupa pornirea lanternei prin apasarea scurta a butonului lateral se poate selecta treapta dorita. Schimbarea treptelor va fi urmatoarea: treapta eco-> treapa mica-> treapta medie-> treapta mare urmand ca ciclul sa inceapa din nou de la treapta eco.
-la doua apasari scurte pe butonul de pe capac poate fi activat modul stroboscop.
-in timpul functionarii modul stroboscop poate fi activat prin apasarea butonului lateral de doua ori; la urmatoarea apasare dubla poate fi activat modul SOS.
-pentru activarea modului pulsare apasati butonul de pornire, dupa care mentineti apasat butonul lateral 1 secunda pana ce lumina se va intrerupe, iar ledul din interiorul butonului va lumina in diferite culori. Pentru revenirea in starea initiala apasati scurt butonul lateral.

Grafic functionare lanterna in treapta mare:

Grafic functionare lanterna in treapta medie:

Grafic functionare lanterna treapta mare si treapta medie impreuna:

Continut cutie:
-lanterna Speras T1
-intrerupator cu fir
-husa lanterna
-garnituri de rezerva
-snur de agatat
-cutie carton imprimat 4CMYK

1 alt produs in aceeasi categorie: