Peltor Maxim Ballistic Rosu

peltor_maxim_ballistic_rosu

Peltor Maxim Ballistic Rosu

More details

75,00 lei

Informații

Ochelari protectie Maxim Ballistic lentile rosu-portocaliu Peltor 3M

Special conceputi pentru nevoile vanatorilor privind campul vizual si protectia oculara. Lentilele asferice patentate cu care sunt prevazuti ochelarii Maxim Ballistic, ofera vizibilitate clara la 180°, 0% distorsiune – un sistem pentru protectia oculara superioara cu cea mai inalta clasa de calitate optica.

Stratul DX minimizeaza riscul de condens, impreuna cu canalele de circulatie a aerului situate in partea superioara a lentilelor si ofera protectie excelenta la zgariere si antistatica. Bratele subtiri si plate, se fixeaza perfect sub antifoanele Peltor. Banda moale in zona sprancenelor asigura atenuarea socurilor si confort imbunatatit.

Acesti ochelari depasesc cerintele testului militar in regim Vo, pentru impact la viteze ridicate (MIL-STD 662 – impact la 198 m/s).

Protectie UV 100% . Indeplinesc cerintele standardelor europene EN 166:2001 si EN 170 (EN 172.pentru lentilele cun nuanta bronz). Nu se aburesc in nici o situatie!

Testul cu cana de cafea:
Tineti lentilele DX deasupra unei cesti cu cafea calda. Un film subtire se va intinde rapid deasupra lentilelor pentru a le mentine transparente. In acest mod, stratul DX ajuta la mentinerea vizibilitatii clare, pentru protectia si confortul ochilor.

6 alte produse in aceeasi categorie: