MANKER MC12

MANKER MC12

Lanterna EDC MANKER MC12

More details

210,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna EDC
LED OSRAM KW CSLNM1.TG
Putere treapta 1 / Autonomie 670-450lm / 3minute-1.3ore
Putere treapta 2 / Autonomie 330lm / 2.25 ore
Putere treapta 3 / Autonomie 185lm / 4.75 ore
Putere treapta 4 / Autonomie 12lm / 60 ore
Mod stroboscop 670lm
Consum mod repaus 30 uA
Intensitate lanterna 105625cd
PWM NU
Rezistenta la impact 2m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 2.5 ~ 4,2V
Greutate 131gr cu acumulator
Dimensiuni(mm) 134mm*40mm*25.4mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte comutator in fundul manerului
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 18650
Garantie 60 luni
Incarcare directa prin USB micro-USB pe acumulator

Informații

  

  MANKER MC12 e o lanterna de buzunar cu o distanta de bataie impresionanta. MC12 e si prima lanterna de la MANKER ce utilizeaza ledul OSRAM KW CSLNM1.TG performantele lanternei fiind foarte ridicate. Daca modelul MC11 a fost apreciata de utilizatori, cu siguranta nici MC12 nu se va lasa mai prejos si va oferi momente de bucurie in teren.

  MANKER MC12 atinge o putere maxima de 670 lumeni, detine un led Osram KW CSLNM1.TG acesta fiind un led dedicat pentru atingerea unei distanta foarte mari de bataie a fascicolului. Intensitatea maxima ce poate atinge la putere mare e de peste 105000 cd, ceea ce e o valoare extrem de ridicata in comparatie cu alte lanterne din aceasta categorie. Distanta maxima a fascicolului e de aproximativ 650metri, in functie de conditiile din teren. La puterea maxima lanterna MANKER MC12 asigura o functionare liniara de aproximativ 3 minute, dupa care va face un pas inapoi la 450 lumeni. Reflectorul lanternei este una realizata din aliaj de aluminiu si este lucioasa, astfel fascicolul este una concentrata. Inelul realizat din aluminiu ofera protectie lentilei de sticla si componentelor electronice din lanterna. Circuitul lanternei este un circuit de generatie noua, silentioasa, liniara, eficienta, oferind curent constant ledului in timpul functionarii. Circuitul fiind de curent constant nu sunt vizibile palpairi ( PWM ) deranjante.

  MANKER MC12 functioneaza cu un singur acumulator 18650 ce este inclus in pachet, acumulatorul avand si o mufa micro-USB pentru o incarcare mai simpla. In caz de nevoie acumulatorul se poate schimba cu orice alt acumulator 18650, insa nu sunt permise bateriile CR123 sau acumulatorii RCR123/16340 acestia distrugand circuitul lanternei, deoarece plaja de functionare este cuprins intre 2.8 - 4.2 V. Butonul pentru pornirea/oprirea lanternei este situat pe fundul manerului, tot de la acest buton se va realiza si schimbarea treptelor lanternei.

  MANKER MC12 este recomandat acelor utilizatori ce au nevoie de o lanterna de buzunar cu o distanta mare de bataie. Iar acumulatorul cu mufa micro-USB poate usura viata celor ce nu detin un incarcator pentru acumulatori li-ion, acesta putand fi incarcat de la orice sursa de 5V.

Functionare lanterna:
- desurubati capacul lanternei de pe maner, scoateti acumulatorul, indepartati folia de protectie de pe acesta, introduceti acumulatorul in lanterna si insurubati capacul.
- pentru pornirea lanternei apasati butonul lanternei; la urmatoarea apasare opriti lanterna.
- ciclul de functionare este: putere mica - oprit - putere medie - oprit - putere mare - oprit - putere turbo - oprit - stroboscop - oprit - putere mica - oprit
- apasati usor butonul lanternei pentru a schimba treptele lanternei insa fara a porni lanterna. Astfel ciclul de functionare va fi: putere mica - putere medie - putere mare - putere turbo - stroboscop - putere mica...Atunci cand lanterna va afisa puterea dorita apasati butonul complet pentru a utiliza lanterna pe treapta selectata.
- dupa oprirea lanternei in mai putin de 5 secunde se poate selecta o alta treapta de putere prin apasarea butonul doar pana la jumatate sau apasarea lui complet.
- dupa oprirea lanternei dupa 5 secunde treapta selectata sau utilizata va fi memorata astfel la urmatoarea pornire lanterna va porni la treapta respectiva.

Grafic lanterna treapta turbo:

Grafic lanterna treapta mare:

Grafic temperatura treapta turbo:

Grafic temperatura treapta mare:

Continut cutie:
- lanterna MANKER MC12
- clema otel
- garnitura cauciuc
- snur de agatat
- manual utilizare
- acumulator 18650/2600mAh cu port micro-USB 

26 alte produse in aceeasi categorie: