MANKER RANGER MK39

manker ranger mk39

Lanterna de cautare MANKER RANGER MK39

More details

820,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna De cautare
LED 1*Cree XHP35HI+8*Cree XP-G3/Nichia 219C
Putere treapta 1 / Autonomie 1~2000lumeni/48ore-3minute+2ore
Putere treapta 2 / Autonomie 1-4000lumeni/48ore-3minute+1.5ore
Putere treapta 3 / Autonomie 2-6000lumeni/24ore-3minute+1ora
Mod stroboscop 6000lumeni
Consum mod repaus 30 uA
Intensitate lanterna 305000cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 11,2 ~ 16,8V
Greutate 720gr
Dimensiuni(mm) 161*65.3*49.5mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte butoane laterale pe manerul lanternei
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 4*18650 IMR
Garantie 60 luni

Informații

  

   MANKER RANGER MK39 este unul dintre cele mai puternice lanterne de cautare realizat de MANKER. Nu numai ca este extrem de usor de purtat datorita manerului sau curelei, ofera si o utilizare multipla in functie de domeniul unde se doreste folosirea lui. Insusi constructia lanternei este unul atipic, pe langa faptul ca lanterna este dimabila poate fi setata pe orice intensitate.

   Manker RANGER MK39 detine doua moduri de iluminare: pentru o acoperire larga si uniforma sunt utilizare opt leduri Cree XP-G3 cu o temperatura de culoare de 6000K sau opt leduri Nichia 219C cu o temperatura de culoare de 5000K, iar pentru o distanta mare de bataie este utilizat un singur led Cree XHP35 HI la 6000 sau 5000K.

a.) pentru acoperire larga: cele opt leduri sunt impartite in doua capete de iluminare - cate petru leduri in fiecare cap - in spatele unei lentile TIR, astfel lumina va fi unul uniform pana intr-o distanta de maxim 150m. Lentilele TIR sunt protejate de cate un inel de otel. Ledurile sunt centrate perfect pe mijloc, nu prezinta palpairi pe absolut nici o treapta. Puterea maxima la care pot ajunge este de 4000 lumeni, dar fiind dimabili, se poate seta absolut orice intensitate intre 1 lumen si 4000 lumeni.

b.) pentru distanta mare de bataie: ledul folosit este un Cree XHP35 HI, care este introdus intr-un cap de dimensiune mai mare, impreuna cu un reflector lucios realizat din aliaj din aluminiu aviatic. Componentele din capul lanternei sunt protejate de un inel mai gros realizat din aluminiu, care este insurubat in capul lanternei. Ledul este centrat perfect pe mijloc, si nu prezinta palpairi pe nici o treapta/mod utilizat. Puterea maxima la care poate functiona este de 2000 lumeni, fiind dimabil putem seta orice valoare intre 1 lumeni si 2000 lumeni.

  Circuitul electronic de alimentare ai ledurilor este unul silentios, ce functioneaza intre 11.2V ~ 16.8V. Pentru operarea lanternei doua butoane de comanda sunt amplasate pe manerul lanternei, astfel punerea in functiune si utilizarea ei se poate realiza cu o singura mana. Cele doua butoane au roluri diferite astfel:
-butonul dinspre capul lanternei asigura cresterea sau scaderea intensitatii lanternei; alegerea modului de utilizare: fascicol lung sau fascicol larg, sau ambele impreuna.
-butonul spre maner este butonul de pornit/oprit al lanternei. Manker MK39 este o lanterne cu memorie, astfel la pornire vom putea accesa ultima intensitate/mod utilizat.

  Cele doua butoane sunt si indicatoare de stare ai acumulatorilor; pulsand in diferite culori vom afla daca acumulatorii trebuie sau nu incarcati. Manerul lanternei asigura transportul si manevrabilitatea lanternei fara probleme. De asemenea, lanterna poate fi purtat si cu ajutorul unei curele ce poate fi agatat in cele doua orificii destinate pentru acesta.

  Manker Ranger MK39 poate functiona cu patru acumulatori 18650, recomandat ca acestia sa fie cu o rata mare de descarcare. Avand fundul plat, lanterna poate fi utilizata si pentru iluminarea unei incaperi. Cu ajutorul gaurii filetate lanterna se poate monta si pe trepied.

  Manker Ranger MK39 este o lanterna ideala nu numai pentru paza, cautare, salvare ci si pentru utilizare in jurul casei: montat pe trepied poate asigura lumina pentru un timp indelungat in cazul unor lucrari gospodaresti.

Interfata lanterna:
-introduceti patru acumulatori 18650 cu o descarcare mare in corpul lanternei; puteti utiliza atit acumulatori industriali- cu + plat, cat si cu + bombat. Cele doua butoane vor fi iluminate in culoarea albastra, indicand ca cei patru acumulatori sunt la capacitate maxima.
-pornirea lanternei se face prin simpla apasare a butonului dinspre maner; lanterna va porni pe ultima intensitate folosita. Pentru oprirea lanternei apasati scurt butonul dinspre maner.
-pentru cresterea sau scaderea intensitatii: apasati butonul dinspre cap si tineti apasat pana ce intensitatea va creste la puterea dorita; ajuns la puterea maxima lanterna va emite o singura palpaire indicand acest lucru, dupa care intensitatea va scadea. Ajuns la puterea de 1 lumeni, din nou va emite o palpaire. Intensitatea ramane aceasi atunci cand vom lasa butonul liber.
-pentru schimbarea modurilor de lumina, atunci cand lanterna este pornita trebuie apasat butonul dinspre cap o singura data astfel se va aprinde ledul de distanta. Cresterea sau scaderea intensitatii lui se va realiza prin apasarea butonului din fata pana la atingerea puterii dorite.
-pentru utilizarea ambelor moduri impreuna, apasati butonul din fata de doua ori; astfel in afara de ledul Cree XHP35HI se vor aprinde si cele 8 leduri Cree XP-G3. Si in acest mod putem regla intensitatea lanternei apasand butonul din fata pana la atingerea puterii dorite.
-daca apasam butonul din fata atunci cand lanterna este oprita, acesta va lumina doar cat timp butonul este apasat, la puterea maxima de 6000 lumeni.
-daca apasam butonul pornit/oprit vom putea utiliza functia stroboscop al lanternei, dar doar atit timp cat butonul este tinut apasat.
-pentru blocarea lanternei: apasati scurt de patru ori butonul pornit/oprit al lanternei; nu se va putea accesa nici un mod, nici o intensitate, apasand o singura data pe butonul din fata cele doua butoane se vor aprinde si vor pulsa indicand intre timp si nivelul tensiunii acumulatorilor.
-pentru deblocare apasati de patru ori butonul pornit/oprit, iar lanterna va lumina in ultimul mod si intensitate folosit.

  Indicatorul de nivel va functiona in urmatoarele culori:
-culoare albastra : tensiune de peste 75% in acumulatori
-culoare violet : tensiune intre 20% ~75% in acumulatori
-culoare rosie : tensiune sub 20% in acumulatori

Graficele de functionare al lanternei sunt urmatoarele: (in curand)

Cutia lanternei contine:
-lanterna MANKER RANGER MK39
-curea pentru umar
-garnitura din cauciuc de rezerva
-manual tehnic

30 alte produse in aceeasi categorie: