MANKER E03H

manker e03h

Lanterna frontala Manker E03H

More details

This product is no longer in stock

130,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna Frontala
LED Cree XP-L HD
Putere treapta 1 / Autonomie 0.1lumen/175ore
Putere treapta 2 / Autonomie 12lumeni/30ore
Putere treapta 3 / Autonomie 50lumeni/7.5ore
Putere treapta 4 / Autonomie 140lumeni/3ore
Putere treapta 5 / Autonomie 350*140lumeni/3minute+2.8ore
Mod stroboscop 350lumeni
Consum mod repaus 30 uA
Intensitate lanterna 840cd
PWM NU
Rezistenta la impact 2m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 0.6 ~1.8V
Greutate 80gr
Dimensiuni(mm) 78mm*20mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector texturat din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton mecanic pe capul lanternei pentru schimbarea intensitatii lanternei
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna AA
Garantie 60 luni

Informații

  Noua lanterna frontala Manker E03H este unul ce poate fi utilizat aproape in orice imprejurare; datorita clemei din otel se poate prinde de curea, buzunar, rucsac, sapca, sau folosind bentita de cap ce se afla in cutia lanternei Manker E03H se transforma intr-o lanterna frontala.
E03H e o lanterna ce pentru functionare utilizeaza o singura baterie AA, astfel puterea maxima ajunge la 350 Lumeni. Exista doua tipuri de led cu care sunt asamblate lanternele: led Cree XP-L, temperatura de culoare fiind de 6500K, iar puterea maxima ajunge la 350 lumeni; si led Nichia 219C ce are o temperatura de culoare de 4500-5000K, si puterea maxima ajunge la 320 lumeni, dar indicere de redare al culorilor este de peste 90 (CRI >90).

  Constructia lanternei este in forma de L, capul fiind la 90 de grade, astfel ca datorita magnetului de pe fundul manerului poate fi prins de orice suprafata metalica. Reflectorul lanternei este unul din aluminiu texturat, pentru o acoperire mai larga si un halou mai generos. Pe capul lanternei se afla butonul de pornit/oprit al lanternei, precum si pentru schimbarea treptelor de lumina si diferitelor moduri de functionare. Atit butonul cat si reflectorul lanternei este protejat de cate un inel din otel.
Capul lanternei este acoperit de radiatoare, pentru o disipare a caldurii mai buna, chiar daca puterea lanternei nu este mare. Imediat sub capul lanternei se afla un filtru dispersor care cu culiseaza in cele doua canale laterale, astfel ca acest filtru poate fi impins cu degetul in fata reflectorului lanternei, astfel lumina va fi una difuza, fiind imprastiata pe o arie foarte mare. Pentru a avea din nou un fascicol pe distanta mai mare trebuie impins usor in jos filtrul dispersor. Intensitatea lanternei este de 840 cd iar distanta de bataie ajunge la aproximativ 58 m. Corpul lanternei este realizat din aliaj de aluminiu aviatic T6063, greutatea lanternei fara baterie ajunge la doar 80 grame impreuna cu bentita de cap. In timpul functionarii pe nici o treapta nu sunt vizibile palpairi ( PWM) nu exista tiuit sau orice alt sunet emis de circuitul electronic.

Interfata lanterna:
-pentru pornirea lanternei apasati butonul de pe capul lanternei, pentru oprire tineti apasat 2 secunde
-pentru schimbatea treptelor de lumina apasati scurt butonul pana ajungeti la treapta dorita
-pentru accesarea directa a treptei maxime cand lanterna este oprita, apasati de doua ori rapid butonul lanternei, apasare lunga pentru oprirea lanternei,
-pentru activarea modurilor: stroboscop, SOS, flash apasati rapid de doua ori butonul lanternei; pentru trecerea de la un mod la altul apasati scurt butonul lanternei, iar pentru a iesi din acest meniu apasati lung 2 secunde butonul.
-pentru a utiliza ultima treapta apasati lung butonul 2 secunde, daca doriti utilizarea lanternei pe treapta mica atunci apasati scurt butonul lanternei.

Manker E03H detine si un mod ''inginer'' , prin care se poate seta intensitatea treptei mici. Pentru a accesa acest mod, apasati de patru ori butonul lanternei indiferent de treapta sau modul utilizat.Pentru verificarea tuturor optiunilor apasati o singura data butonul, iar pentru alegerea treptei dorite tineti apasat butonul lanternei.

Graficul lanternei se prezinta astfel:

1. Intensitate maxima cu acumulator ni-mh AA:

Grafic de temperatura pentru treapta turbo:

Cutia lanternei contine:
-lanterna Manker E03H
-bentita de cap
-filtru dispoersor alb
-garnitura cauciuc de rezerva
-clema din otel inoxidabil
-manual utilizare

26 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: