MANKER E02

manker-e02

Lanterna EDC Manker E02

More details

110,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna EDC
LED Cree XP-G3 / Nichia 219C
Putere treapta 1 / Autonomie 220lm/70lm - 3min+1.8ore
Putere treapta 2 / Autonomie 70 lumeni - 2 ore
Putere treapta 3 / Autonomie 16 lumeni - 10ore
Putere treapta 4 / Autonomie 0.6 lumeni - 84 ore
Mod stroboscop 220 lumeni
Mod S.O.S. 220 lumeni
Consum mod repaus 10uA
Intensitate lanterna 755cd
PWM NU
Rezistenta la impact 2m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 0.6-1.8v
Greutate 32gr
Dimensiuni(mm) 72mm*20mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector texturat din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton mecanic pe capul lanternei pentru schimbarea intensitatii lanternei
Culoare lanterna negru, gri, rosu
Alimentare lanterna AAA
Garantie 60 luni
Incarcare directa prin USB nu

Informații

  Noua lanterna Manker E02 este unul ce poate fi utilizat aproape in orice imprejurare; datorita clemei din otel se poate prinde de curea, buzunar, rucsac, sapca, sau folosind o bentita de cap, Manker E02 se transforma intr-o lanterna frontala.
  E02 e o lanterna ce pentru functionare utilizeaza o singura baterie AAA, astfel puterea maxima ajunge la 220 Lumeni. Exista doua tipuri de led cu care sunt asamblate lanternele: led Cree XP-G3, temperatura de culoare fiind de 6500K, iar puterea maxima ajunge la 220 lumeni; si led Nichia 219C ce are o temperatura de culoare de 4500-5000K, si puterea maxima ajunge la 180 lumeni, dar indicere de redare al culorilor este de peste 90 (CRI >90).


  Constructia lanternei este in forma de L, capul fiind la 90 de grade, astfel ca datorita magnetului de pe fundul manerului poate fi prins de orice suprafata metalica. Reflectorul lanternei este unul din aluminiu texturat, pentru o acoperire mai larga si un halou mai generos. Pe capul lanternei se afla butonul de pornit/oprit al lanternei, precum si pentru schimbarea treptelor de lumina si diferitelor moduri de functionare. Atit butonul cat si reflectorul lanternei este protejat de cate un inel din otel.
Capul lanternei este acoperit de radiatoare, pentru o disipare a caldurii mai buna, chiar daca puterea lanternei nu este mare. Intensitatea lanternei este de 760 cd iar distanta de bataie ajunge la aproximativ 55 m. Corpul lanternei este realizat din aliaj de aluminiu aviatic T6063, greutatea lanternei fara baterie ajunge la doar 32 grame. In timpul functionarii pe nici o treapta nu sunt vizibile palpairi ( PWM) nu exista tiuit sau orice alt sunet emis de circuitul electronic.

Interfata lanterna:
-pentru pornirea lanternei apasati butonul de pe capul lanternei, pentru oprire tineti apasat 2 secunde
-pentru schimbatea treptelor de lumina apasati scurt butonul pana ajungeti la treapta dorita
-pentru accesarea directa a treptei maxime cand lanterna este oprita, apasati de doua ori rapid butonul lanternei, apasare lunga pentru oprirea lanternei,
-pentru activarea modurilor: stroboscop, SOS, flash  apasati rapid de doua ori  butonul lanternei; pentru trecerea de la un mod la altul apasati scurt butonul lanternei, iar pentru  a iesi din acest meniu apasati lung 2 secunde butonul.
-pentru a utiliza ultima treapta apasati lung butonul 2 secunde, daca  doriti utilizarea lanternei pe treapta mica atunci apasati scurt butonul lanternei.

  Manker E02 detine si un mod ''inginer'' , prin care se poate seta intensitatea treptei mici. Pentru  a accesa acest mod, apasati de patru ori butonul lanternei indiferent de treapta sau modul utilizat.Pentru verificarea tuturor optiunilor apasati o singura data butonul, iar pentru alegerea treptei dorite tineti apasat butonul lanternei.

Graficul lanternei se prezinta astfel:
1. Intensitate maxima cu acumulator ni-mh AAA:2. Intensitate maxima cu baterie ni-mh AAA:3. Intensitate medie cu acumulator ni-mh AAA:Cutia lanternei contine:
-lanterna Manker E02
-garnitura cauciuc de rezerva
-clema din otel inoxidabil
-snur
-manual utilizare

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: