MANKER MK35

manker mk35

Lanterna cautare Manker MK35

More details

690,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna De cautare
LED Cree XHP-35
Putere treapta 1 / Autonomie 0.1lumeni/1500ore
Putere treapta 2 / Autonomie 47lumeni/76ore
Putere treapta 3 / Autonomie 136lumeni/21ore
Putere treapta 4 / Autonomie 700lumeni/7ore
Putere treapta 5 / Autonomie 1600lumeni/2.5ore
Putere treapta 6 / Autonomie 2550 lumeni/1600lumeni 15 minute/2ore
Mod stroboscop 2550lumeni
Consum mod repaus 30 uA
Intensitate lanterna 504100cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IPX8
Greutate 675gr
Dimensiuni(mm) 188*86mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton mecanic pe capul lanternei pentru schimbarea intensitatii lanternei
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 18650
Garantie 60 luni

Informații

 MANKER MK35

   Nu exista producator care in oferta lui sa nu detina o lanterna de cautare cu un fascicol foarte lung. Acest tip de lanterna  a lipsit din gama de lanterne produse de Manker, dar in urma cu putin timp a fost lansat cel mai nou model, MK35.
Manker MK35 detine cateva elemente caracteristice acestui producator, cum ar fi butonul iluminat, sau cele doua grupe in care gasim diferite trepte de functionare si moduri.


    Manker MK35 detine un led Cree XHP35, puterea maxima ajunge la 2550 lumeni, temperatura de culoare fiind situat la 6000K. Intensitatea lanternei trece de 500.000 candele astfel la un simplu calcul reiese ca distanta de bataie a lanternei depaseste 1400m. Circuitul electronic al lanternei asigura o functionare liniara, astfel ca in primele 15 minute pe treapta turbo lanterna va avea o luminozitate constanta, dupa care puterea lanternei va cobori pe treapta mare unde de asemenea functionarea este liniara. Nu sunt vizibile palpairi ( PWM) pe nici o treapta al lanternei, precum nici zgomote sau tiuituri emise de circuitul electronic in timpul functionarii. Reflectorul lanternei este unul lucios, astfel ca fascicolul este unul foarte concentrat.

 
   La o prima privire la lanterna, imediat reiese in evidenta inelul de otel de pe capul lanternei, care este de culoare gri, si ofera o protectie suplimentara lentilei cat si componentelor circuitului electronic. Marginea inelului are cateva muchii mari si largi, astfel ca nici spartul unui geam nu e o problema. Capul lanternei este acoperit in totalitate de radiatoare pentru disiparea caldurii, insa pentru a atinge performante mai ridicate si manerul lanternei contine cateva radiatoare exact unde este situat circuitul electronic. Pe unul din laterale este situat butonul iluminat pentru operarea lanternei iar pe cealalta parte este situat o gaura cu filet pentru prinderea lanternei pe un stativ.


   MK35 este prima lanterna de la Manker la care butonul de cauciuc este inlocuit cu unul din plastic rezistent, iar in mijlocul butonului este situat logo-ul companiei, care este iluminat albastru. Meniul de functionare contine cateva mici imbunatatiri fata de alte lanterne Manker. Manerul lanternei accepta patru acumulatori 18650, insa a disparut suportul pentru acumulatori, sursa de alimentare trebuie introdusa direct in manerul lanternei, in tuneluri  in care acumulatorii intra absolut perfect. Manerul lanternei contine si datele de identificare al produsului, acestea au culoarea alba si sunt foarte bine executate si vizibile.
   Garantia oferita de producator este de doi ani, incepand din data achizitionarii produsului.

Graficul lanternei pe treapta turbo de 2550 lumeni:


Graficul lanternei pe treapta mare de 1600 lumeni:

Functionare lanterna Manker MK35:

1.Lanterna are doua grupe cu diferite moduri si trepte:
  grupa 1: treapta licurici - intre 0.1 - 5lumeni
           treapta mica: 47 lumeni
           treapta medie 1: 136 lumeni
           treapta medie 2: 700 lumeni
           treapta mare: 1600 lumeni
  grupa 2: mod turbo: 2550 lumeni
           mod stroboscop: 2550 lumeni
           mod SOS: 2550 lumeni
           mod Beacon( aprindere din 2 in 2 secunde)
           mod indicator nivel acumulator: albastru = peste 75%; violet = peste 50%; rosu = sub 20%

2. Pornire lanterna: pentru  a porni lanterna pe treapta licurici, apasati o singura data butonul lanternei, ledul se va aprinde pe puterea setata intre 0.1 si 5 lumeni. La fiecare apasare pe buton treapta lanternei se va schimba; pentru oprirea lanternei apasati 2 secunde butonul.
3. Memorarea unei trepte: porniti lanterna, selectati treapta dorita si opriti lanterna apasand butonul 2 secunde. La urmatoarea pornire apasati butonul 2 secunde, lanterna va lumina pe ultima treapta utilizata.
4. Functionare in modul turbo: pentru a utiliza lanterna in modul turbo:
   a.) daca lanterna este pornita intr-o anumita treapta apasati de doua ori rapid butonul lanternei astfel va lumina la 2550 lumeni
   b.) daca lanterna este oprita: apasati de doua ori rapid butonul lanternei, lanterna va lumina la 2550 lumeni.
5. Utilizarea lanternei in modurile speciale: apasati de doua ori butonul lanternei, acesta va trece pe modul turbo. La o simpla apasare lanterna va trece pe modul stroboscop, si la fiecare apasare modurile se vor schimba. Dupa modul indicator nivel acumulator va urma modul licurici dupa care lanterna va trece prin fiecare treapta. Pentru  a iesi din modurile speciale apasati butonul 2 secunde.
6. Blocare buton: daca doriti blocarea butonului apasati astfel: un singur click - pauza de 1 secunda -  doua click-uri - pauza de 1 secunda -  trei click-uri dupa care doar butonul lanternei va lumina in culoare albastra pana ce lanterna va fi deblocata.Deblocarea se va realiza identic: un click - doua click-uri - trei click-uri.
7. Mod INGINER: pentru  a intra in acest mod, porniti lanterna, si indiferent de treapta utilizata, opriti lanterna tinand apasat butonul 2 secunde. Imediat ce lanterna s-a oprit tineti apasat pana ce butonul lanternei se va aprinde dupa care apasati rapid de 4 ori butonul lanternei, astfel veti putea intra in modul INGINER. Puteti seta puterea treptei licurici alegand din cele 4 trepte de lumina puse la dispozitie. Pentru  a seta unul din trepte apasati lung butonul lanternei pana ce acesta se va opri.


Continut cutie:
-lanterna Manker MK35
-husa lanterna
-garnituri de rezerva
-snur prindere
-manual tehnic


ATENTIE! Cutia lanternei nu contine cei patru acumulatori 18650 si incarcatorul aferent functionarii lanternei, acestea se achizitioneaza separat!

30 alte produse in aceeasi categorie: