Manker LAD

manker lad

Lanterna EDC Manker LAD

More details

110,00 lei

Fișa tehnică

Acumulator - Producator litiu-polimer
Acumulator - Celula li-po
Tip lanterna EDC
LED Cree XP-G3 / Nichia 219C
Putere treapta 1 / Autonomie leduri rosii: 1 lumen/100ore
Putere treapta 2 / Autonomie 23lm/5.6ore 17lm/5.6ore
Putere treapta 3 / Autonomie 86lm/1.5ore 70lm/1.5ore
Putere treapta 4 / Autonomie 300lm/0.5 ore 230lm/0.5ore
Mod stroboscop 300lm
Mod S.O.S. 300lm
Consum mod repaus 0.10mA
Intensitate lanterna 860cd
Rezistenta la impact 2m
Rezistenta la apa IPX6
Tensiune de lucru 0,8 ~ 4,2V
Greutate 25gr
Dimensiuni(mm) 51*28*13mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector lentila acrilica din plastic special
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton lateral pentru schimbarea treptelor de lumina
Culoare lanterna rosu, gri, negru
Alimentare lanterna li-po 280mAh incorporat
Garantie 60 luni
Incarcare directa prin USB mufa micro-USB

Informații

  Prima lanterna cu leduri colorate de la Manker este noul model LAD, care in afara de un led de culoare alba detine si doua leduri rosii. Manker LAD este destinat acelor utilizatori care doresc purtarea lanternei permanent, fie agatat langa chei, fie in buzunar.
  Producatorul prin intermediul lanternei LAD pune la dispozitie doua versiuni cu leduri diferite: Cree XP-G3- led de culoare alb rece, si led Nichia 219c- led de culoare neutra. Datorita faptului ca dimensiunile lanternei sunt foarte reduse, reflectorul este inlocuit cu o lentila TIR din plastic, astfel lumina va fi imprastiata pe o suprafata mai mare.
   Cele doua leduri rosii sunt asezate in ambele colturi al capului lanternei, si intotdeauna se vor aprinde impreuna. Butonul de operare este identic cu cele intalnite la alte modele, este iluminat albastru astfel in timpul incarcarii functioneaza ca si indicator de stare.
   Manker LAD este o lanterna reincarcabila datorita mufei micro-USB ce se gaseste pe unul din laterale. Acumulatorul este unul incorporat Li-polimer, astfel intotdeauna vom putea folosi lanterna fara schimbarea acumulatorului. Fundul lanternei are o gaura de prindere mare, putand fi prins chiar si cu o carabina de dimensiuni mai mici.

Manker LAD are un meniu usor de accesat:
-la o prima apasare al butonului putem accesa prima grupa: treapta mica, medie si mare respectiv lumina rosie; la fiecare apasare scurta al butonului treptele se schimba, iar dupa lumina rosie urmeaza din nou treapta mica.
-pentru oprirea lanternei butonul trebuie tinut apasat 2 secunde.
-pentru  a memora o treapta favorita, porniti lanterna selectati treapta sau lumina rosie, tineti apasat 2 secunde si lanterna se va opri. La urmatoarea utilizare pentru  a porni lanterna direct pe treapta selectata, tineti apasat 2 secunde astfel lanterna va lumina imediat pe treapta dorita.
-la apasarea dubla a butonului putem accesa a doua grupa ce contine modurile: stroboscop, pulsare buton, SOS si palpaire periodica.
-pentru iesirea din modurile speciale, tineti apasat butonul 2 secunde.
-pentru memorarea unui mod special selectati modul respectiv, tineti apasat butonul 2 secunde, lanterna se va opri. La urmatoarea pornire -  apasati butonul 2 secunde astfel lanterna va trece imediat pe treapta memorata anterior.

Oricare treapta sau mod special se poate memora inclusiv lumina rosie.

  Atunci cand vor lumina doar ledurile rosii acumulatorul trebuie incarcat. Odata cu introducerea mufei micro-USB butonul va indica incarcarea prin pulsarea luminii albastre. Dupa un timp butonul va lumina constant in culoarea albastra, asta in schimb nu inseamna finalizarea incarcarii, nu scoateti cablul din lanterna!
Incarcarea acumulatorului dureaza 3 ore pentru a  ajunge la 100%. Butonul va lumina constant in culoarea albastra pana se va scoate cablul USB.
(butonul prin pulsarea ledului in culoarea albastra indica tensiunea de incarcare de 4.2V, si nu indica curentul rezidual de incarcare. Dupa 3 minute acumulatorul li-po ajunge la tensiunea de 4.2V si se opreste pulsarea butonului, ramanand in continuare constant aprins. In continuare acumulatorul va fi incarcat cu 140mA, scazand usor pana la 20mA timp de 3 ore.)

Lanterna Manker LAD este disponibil in mai multe culori: rosu, gri si negru.

Graficul lanternei arata astfel:Continut cutie:
-lanterna Manker LAD
-cablu USB

30 alte produse in aceeasi categorie: