LUMINTOP ODF30C

lumintop odf30c

Lanterna cautare Lumintop ODF30C

More details

380,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna De cautare
LED Cree XHP70.2
Putere treapta 1 / Autonomie 8lumeni/250ore
Putere treapta 2 / Autonomie 150lumeni/21ore
Putere treapta 3 / Autonomie 540lumeni/5.45ore
Putere treapta 4 / Autonomie 1800lumeni/2.15ore
Putere treapta 5 / Autonomie 3500lumeni/3minute+2.05ore
Mod stroboscop 1800lumeni
Mod S.O.S. 1800lumeni
Consum mod repaus 30 uA
Intensitate lanterna 19600cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 2.5 ~ 4,2V
Greutate 161gr
Dimensiuni(mm) 123*42*32mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector texturat din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton lateral pentru schimbarea treptelor de lumina
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 26650
Garantie 60 luni
Incarcare directa prin USB mufa micro-USB

Informații

  

  Lumintop ridica stacheta prin intermediul noului model ODF30C, acesta fiind o lanterna realizata premium avand caracteristici foarte bune.


  Lumintop ODF30C detine un led Cree XHP70.2, temperatura de culoare fiind de 6000k, ledul este asezat perfect pe mijlocul reflectorului. Reflectorul lanternei este realizat din aliaj de aluminiu si este unul texturat pentru ca fascicolul lanternei sa fie unul dispersat uniform pe o arie larga. Inelul de protectie de pe cap este realizat din otel si este anodizat intr-o culoare albastra ceea ce ii confera o nota de eleganta. Baza capului lanternei este acoperita de radiatoare de racire, un ajutor in plus pentru disiparea si
transmiterea caldurii fiind si placuta de cupru pe care este asezat ledul. Butonul de pornire a lanternei se afla intre radiatoarele de racire, iar pe partea opusa a butonului se afla mufa de incarcare micro-USB. Butonul lanternei este din cauciuc iar in jurul lui exista un inel de protectie tot din otel si anodizat in aceeasi culoare ca inelul de pe cap. Numele producatorului si modelul lanternei sunt gravate cu alb pe capul lanternei, acestea fiind realizate impecabil.


  Interfata de utilizare a lanternei este destul de simpla, acesta avand patru trepte de putere, un mod turbo si trei moduri speciale. Toate functiile lanternei se pot accesa prin intermediul butonului aflat la baza capului. In timpul functionarii circuitul electronic este unul liniar, stabil, fara a emite sunete sau palpairi pe oricare din trepte. Puterea maxima ajunge la 3500lumeni, unde in functie de acumulator va functiona 3 minute dupa care intensitatea va scade la 1800 lumeni. Functionarea lanternei pe treapta turbo si treapta mare este influentata de monitorizarea inteligenta activa a temperaturii prin senzori montati pe placuta de cupru pe care e asezat ledul, astfel la atingerea temperaturii de 55C automat intensitatea va fi redusa pentru prevenirea supraincalzirii capului.


  Manerul lanternei este mai groasa datorita acumulatorului li-ion 26650 care asigura o autonomie suficient de mare in timpul functionarii. Manerul are o priza foarte buna in mana, asigura o prindere ferma, si nu aluneca. Fundul capacului este plat, lanterna poate fi utilizata si pentru iluminarea unei incaperi, iar pentru un contact electric mai bun lanterna detine arcuri duble pentru a preveni intreruperea alimentarii in timpul utilizarii lanternei in cazul in care lanterna e scapata din mana.
3500 lumeni, corp realizat impecabil, autonomie mare, imprastiere uniforma si o distanta iluminata de peste 250m sunt atuurile noului model Lumintop ODF30C, si este recomandat tuturor celor ce isi doresc o lanterna fiabila si puternica atit pentru utilizare zilnica cat si in timpul iesirilor in natura.


Interfata lanterna:
-desurubati capacul lanternei si introduceti acumulatorul cu borna + spre capul lanternei, dupa care insurubati capacul;
-pentru pornirea lanternei apasati scurt butonul lanternei. Pentru oprire tineti apasat butonul 2 secunde;
-schimbarea treptelor se face cu lanterna pornita, apasand scurt butonul pana se atinge treapta dorita; pentru treapta turbo apasati de doua ori scurt butonul lanternei;
-activarea modului eco se face prin apasarea butonului 2 secunde cand lanterna nu functioneaza;
-activarea modurilor speciale: stroboscop / SOS / beacon se face astfel: porniti lanterna in modul eco, dupa care apasati de doua ori butonul lanternei astfel se va activa modul stroboscop. La fiecare apasare e va trece prin fiecare mod special. Pentru oprire apasati lung butonul lanternei.
-pentru blocarea lanternei tineti apasat butonul pentru 4 secunde; momentul blocarii va fi semnalizat prin palpairi continue-ori de cate ori apasati butonul lanterna va lumina
pe treapta mica atit timp cat butonul este apasat; pentru deblocare slabiti capacul si insurubati la loc.
-incarcarea acumulatorului se poate realiza si prin mufa micro-USB care se gaseste pe partea opusa butonului de la baza capului. Incarcarea in cazul utilizarii unui adaptor de peste 2Ah, se va realiza la 1.9 - 2Ah. In timpul incarcarii lanterna nu poate fi utilizata.
-indicator acumulator descarcat: indicatorul luminos din interiorul butonul va avertiza utilizatorul prin palpairi repetate pentru schimbarea acumulatorului, sau incarcarea lui.


ATENTIE!
Pentru a putea utiliza lanterna Lumintop ODF30C recomandam utilizarea unui acumulator cu o rata de descarcare mai mare de 10Ah! Altfel lanterna nu va functiona in mod turbo, si la activarea acesteia se va bloca.

  1. Grafic lanterna treapta turbo:

Grafic lanterna treapta mare:

Grafic temperatura treapta turbo:

Grafic temperatura treapta mare:

Continut cutie:
-lanterna Lumintop ODF30C
-husa lanterna
-adaptor plastic pentru acumulatori 18650
-cablu incarcare USB
-snur pentru agatat
-garnitura cauciuc de rezerva
-manual tehnic
-card garantie

5 alte produse in aceeasi categorie: