LUMINTOP BLF GT MINI

lumintop-blf-gt-mini

Lanterna cautare Lumintop BLF GT Mini

More details

This product is no longer in stock

290,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna De cautare
LED Cree XP-L HI
Putere treapta 1 / Autonomie 22 lumeni
Putere treapta 2 / Autonomie 132 lumeni
Putere treapta 3 / Autonomie 480 lumeni
Putere treapta 4 / Autonomie 1200 lumeni
Mod stroboscop 1200lumeni
Consum mod repaus 27uA
Intensitate lanterna 135000cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 3 ~ 4,2V
Greutate 150gr
Dimensiuni(mm) 132*50*25.4mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit driver NarsilM v1.3 adaptat de Texas Ace's
Mod schimbare trepte buton lateral pentru schimbarea treptelor de lumina
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 18650
Garantie 24 luni

Informații

 

  Indiferent cate lanterne cu bataie foarte lunga am compara intre ele din categoria lanternelor ce functioneaza cu doar un singur acumulator 18650, unul singur este care le intrece pe toate: Lumintop BLF GT Mini. Aceasta lanterna a fost proiectat de catre un grup de pasionati de lanterne dupa care producatorul Lumintop a facut ca acest proiect sa fie unul real, lansand seria aceastor lanterne unice pe piata.

  Lumintop BLF GT Mini detine un led Cree XPL HI, ajunge la o putere maxima de 1200 lumeni, iar intensitatea lui ajunge la 135.000 candele! Reflectorul lanternei este realizat din aliaj de aluminiu aviatic, si are o suprafata lucioasa ce este realizat impecabil. Circuitul electronic al lanternei a fost realizat de cativa pasionati de lanterne, astfel ca lanterna poate functiona in doua moduri: poate fi dimabila puterea crescand intre 0 ~ 80% si accesand prin dublu click treapta mare la 1200 lumeni, sau poate fi setat pe trepte predefinite, suma treptelor fiind de 12. Operarea lanternei se realizeaza prin butonul aflat la baza capului lanternei, un buton din cauciuc iluminat. Lumintop BLF GT Mini nu prezinta in timpul functionarii palpairi ( PWM ) si nu emite sunete pe diferite trepte de intensitate.

  Lanterna poate functiona cu un singur acumulator cu protectie 18650. Arcurile capacului pentru acumulator sunt duble si sunt realizate din cupru. Fundul capacului este plat astfel lanterna poate fi folosita si pentru iluminarea unei incaperi. Diametrul capului este de 4.3 cm, lungimea ei ajunge la 13.2 cm, iar greutatea lanternei fara acumulatori ajunge la 150gr.

  Lumintop BLF GT Mini este unul din cele mai performante lanterne cu bataie lunga, care este realizat impecabil, iar setarile multiple vor satisface si cele mai exigente cereri ale utilizatorilor.

Recomandari inainte de utilizare:
- utilizati numai acumulatori de la producatori consacrati: Panasonic/Sanyo, Samsung, Sony, LG, si numai acumulatori cu protectie!
- utilizati intotdeauna un incarcator performant; nu supraincarcati si nu subdescarcati niciodata acumulatorii!
- indepartati acumulatorul din lanterna odata ce indicatorul led din buton va semnaliza acest lucru; palpairi repetate al ledului rosu, scaderi in intensitate si eventual oprirea lanterei in timpul functionarii.
- Lumintop BLF GT Mini este o lanterna extrem de puternica; nu indreptati fascicolul lanternei catre persoane, animale, mijloace de transport sau materiale inflamabile.
- in timpul functionarii pe treapta mare Lumintop BLF GT se va incalzi usor; acest lucru este normal. In conditii de utilizare normala temperatura poate trece usor de 50C, in acest caz utilizati lanterna la o intensitate scazuta, pentru prevenirea accidentarii.

Pornire lanterna:
- introduceti acumulatorul in corpul lanternei; utilizati acumulatori cu borna + de minim 1 mm inalt.
- insurubati capacul manerului; in cazul realizarii contactului electric lanterna va emite doua palpairi; continuati insurubarea pana veti strange usor capacul.
- toate functiile lanternei pot fi accesate dintr-un singur buton; tinand apasat butonul mai mult de 8 secunde lanterna va intra in modul de setare preferentiala - acest lucru va fi semnalizat prin palpairi. Daca acest mod nu a fost accesat corect, pentru a iesi incetati apasarea butonul astfel lanterna se va opri, iar apasand pentru 4 secunde butonul palpairea lanternei se va opri.
- Lumintop BLF GT Mini din fabrica este setat pe modul dimabil - pentru pornire apasati butonul si tineti apasat pana intensitatea lanternei va creste. Lanterna va porni de la o intensitate foarte mica pana la 80% din puterea totala. Pentru scaderea intensitatii tineti apasat butonul pana ce lanterna atinge intensitatea dorita. Pentru oprire apasati scurt butonul lanternei.
- pentru accesarea modului maxim de 1200 lumeni, apasati de doua ori butonul; pentru iesirea din modul maxim tineti apasat butonul pana ce intensitatea ajunge la valoarea dorita, sau apasati scurt butonul astfel lanterna se va opri.
- in cazul neutilizarii lanternei pentru o perioada mai lunga, recomandam indepartarea acumulatorilor din lanterna.
- butonul este setat din fabrica pentru a ilumina intr-o culoare verde; este un ajutor pentru identificarea lanternei in intuneric. In timpul functionarii doar cateva palpairi va emite butonul, in rest va ramane stinsa.

A.) Utilizare lanterna in mod dimabil:
Acest mod va ofera o utilizare a lanternei intre 0 ~50% prin cresterea intensitatii liniar, si accesarea puterii maxime 100% foarte simplu.
- pornire lanterna: apasati o singura data butonul lanternei, acesta va porni la ultima intensitate folosita anterior.
- schimbare intensitate: tineti apasat butonul lanternei pentru cresterea intensitatii; pentru scaderea intensitatii tineti apasat butonul.
- acces putere maxima: apasati de doua ori rapid butonul lanternei.
- oprire lanterna: apasati scurt butonul lanternei.
- acces mod licurici: cu lanterna oprita-> tineti apasat butonul si lasati liber imediat atunci cand lanterna va porni.
- acces mod stroboscop: apasati de doua ori pentru modul maxim, si inca doua apasari rapide pe buton pentru accesarea stroboscopului.
- verificare status acumulatori: trei apasari rapide pe buton dupa care patru palpairi, o scurta pauza dupa care o palpaire va indica voltajul din acumulatori ( 4.1V ca exemplu)
- blocare electronica lanterna: patru apasari rapide pe buton vor bloca butonul lanternei; pentru deblocare apasati de patru ori.
- mod utilizare momentana: apasati de cinci ori butonul lanternei - in acest mod lanterna va lumina la modul maxim atit timp cat butonul va fi tinut apasat; pentru iesirea din acest mod, apasati de cinci ori butonul, desurubati si insurubati putin capacul lanternei, astfel lanterna se va putea folosi in mod normal. Realizarea cu succes a operatiunii se va confirma printr-o palpaire.
- trecerea la setarile de fabrica: apasati de trei ori butonul ( mod status acumulatori ), dupa care apasati de doua ori butonul ( mod verificare temperatura circuit ), inca doua apasari pe buton ( mod versiune firmware ), dupa care apasati si tineti doua secunde. Realizarea cu succes a operatiunii va fi confirmat prin patru palpairi.

B.) Utilizare lanterna in mod presetat:
Lumintop BLF GT Minipoate fi folosit si pe moduri presetate, in unele cazuri fiind mult mai avantajoase. In acest mod schimbarea treptelor se va face printr-o simpla apasare a butonului lanternei.
- pornire lanterna: apasati o singura data butonul lanternei, acesta va porni la ultima intensitate folosita anterior.
- schimbare intensitate: o singura apasare pe buton este necesare pentru schimbarea treptelor.
- accesarea modului anterior: apasati si tineti butonul pana la accesarea treptei dorite.
- acces ultima treapta ( 100% ): daca lanterna este oprita -> tineti apasat butonul.
- oprire lanterna: apasati scurt butonul lanternei.
- acces mod stroboscop: tineti apasat butonul.
- verificare status acumulatori: apasati o singura data butonul dupa care tineti apasat; patru palpairi o scurta pauza dupa care o palpaire va indica voltajul din acumulatori ( 4.1V ca exemplu).
- blocare electronica lanterna: daca lanterna este oprita -> apasati de doua ori butonul lanternei dupa care tineti apasat; la fel si pentru deblocare.
- trecerea la setarile de fabrica: daca lanterna este oprita->apasati o singura data butonul lanternei dupa care tineti apasat ( mod verificare acumulatori ), apasati de doua ori butonul ( mod verificare temperatura circuit ), inca
doua apasari pe buton ( mod versiune firmware ), dupa care apasati si tineti doua secunde. Realizarea cu succes a operatiunii va fi confirmat prin patru palpairi.


Continut cutie LUMINTOP BLF GT MINI:
-lanterna Lumintop BLF GT Mini
-garnitura de rezerva
-snur de agatat

9 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: