ANGRYFOX HR06

angryfoxhr06

Lanterna frontala Angryfox HR06

More details

330,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna Frontala
LED Cree XM-L2 U4
Putere treapta 1 / Autonomie 600lumeni/2.5ore
Putere treapta 2 / Autonomie 200lumeni/4 ore
Putere treapta 3 / Autonomie 50lumeni/20ore
Mod stroboscop 600lumeni
Intensitate lanterna 2100cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 2.5 ~ 4,2V
Greutate 86.4gr
Dimensiuni(mm) 77.8*32.6*24.3mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector lentila acrilica din plastic special
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton mecanic pe capul lanternei pentru schimbarea intensitatii lanternei
Culoare lanterna negru
Alimentare lanterna 18650
Garantie 24 luni
Incarcare directa prin USB mufa incarcare

Informații

  

  Angryfox HR06 este o lanterna frontala ce merita atentie, fiind un produs ce poate fi utilizat in multiple domenii. Constructia lanternei este una clasica, capul lanternei fiind situat pe mijloc si nu pe una din laterale.
  HR06 contine nu mai putin de patru leduri diferite, fiecare led avand utilitatea ei. Astfel ledul principal este un led Cree XM-L2 U4 puterea maxima ajunge la 600 lumeni iar temperatura de culoare la 6500K. Lumina principala nu este unul concentrat datorita opticii TIR, astfel aria de acoperire este unul destul de larg. Ledul principal are trei trepte de intensitate si un mod stroboscop, functii ce pot fi accesate de la butonul situate pe partea de sus al corpului. Cele trei leduri secundare sunt:
-lumina rosie: Cree XP-E2, puterea maxima fiind de 70 lumeni, si are doua trepte de intensitate
-lumina alba difuza: Cree XP-G2, puterea maxima fiind de 150 lumeni si are doua trepte de intensitate
-lumina verde: Cree XP-E2, puterea maxima fiind de 80 lumeni si are doua trepte de intensitate


  Ledurile secundare au lumina difuza, datorita opticii mate, astfel lumina este imprastiata pe o arie foarte larga. Schimbarea treptelor se va realiza tot cu ajutorul butonului principal prin apasarea continua al acestuia. Pentru schimbarea ledurilor capul lanternei este prevazut cu un inel care trebuie rotit catre lumina dorita. Nu se pot observa palpairi sau sunete emise de circuit sauleduri pe nici o treapta indiferent de lumina utilizata.


  HR06 functioneaza cu un singur acumulator 18650, preferabil acumulator cu protectie. Nu este necesar indepartarea acumulatorului din lanterna pentru incarcare, deoarece Angryfox HR06 detine o mufa magnetica de incarcare, astfel acumulatorul se va putea incarca direct inauntru. In timpul incarcarii lanterna poate fi folosita pe orice treapta sau orice led. Incarcarea acumulatorului poate fi facut de la un adaptor 5v/1Ah, sau in masina la bricheta, sau incarcator portabil, panou solar, calculator.    Suportul lanternei frontale este realizat integral din aluminiu astfel ca in timpul functionarii lanterna nu se va incalzi foarte tare datorita faptului ca acest suport va prelua din caldura emisa de led. Bentita de cap trebuie introdus in cele doua orificii al suportului din aluminiu. Corpul lanternei poate fi ajustat in suport in 5 pozitii, in functie de distanta de bataie a luminii dorite.


  Angryfox HR06 este un partener de incredere pentru iubitorii de natura, lumina rosie fiind una ideala de mers prin padure in intuneric, lumina alba difuza poate fi utilizat in timpul citirii sau in cort. Chiar si pentru pasionatii de bicicleta HR06 ofera lumina suficienta in fata si o acoperire buna a drumului.

Functionare lanterna:
-introduceti acumulatorul in corpul lanternei, desuruband capacul, acumulatorul cu polul pozitiv va fi introdus primul, dupa care insurubati capacul.
-pentru pornirea lanternei apasati butonul cauciucat de pe corpul lanternei, pentru oprire apasati inca odata.
-pentru schimbarea ledurilor: rotiti inelul de pe marginea capului in dreapta, pana ajungeti la lumina dorita; primul led este cel de culoare verde -> alb difuz -> culoare rosie -> alb principal.
-pentru schimbarea treptelor de lumina, tineti apasat butonul pana ce intensitatea lanternei se va schimba. Ledurile: verde-alb difuz-rosu au doua trepte de intensitate, iar ledul alb principal are trei trepte de intensitate.
-indiferent de treapta si ledul folosit, apasati de doua ori butonul pentru a accesa modul stroboscop. Acest mod se va pastra si atunci cand rotiti inelul pentru schimbarea ledurilor, si va functiona pana ce se va apasa pe buton
pentru oprire.
-pentru blocarea lanternei apasati butonul de patru ori scurt; se va emite o palpaire scurta dupa care la fiecare apasare se va emite o singura palpaire, indiferent ce led este in functiune. Pentru deblocare, apasati din nou de
patru ori butonul lanternei dupa care lanterna va functiona pe treapta folosita ultima data.
-pentru incarcarea acumulatorului mufa USB va introdusa in sursa de curent, iar partea magnetica se va apropia de capacul lanternei pentru a-l fixa.In timpul incarcarii in jurul mufei se va aprinde un led rosu, iar finalizarea
incarcarii va fi semnalizat cu un led verde.

Graficul lanternei pe treapta mare este urmatorul:

Graficul lanternei pe treapta medie este urmatorul:

Graficul de temperatura pe treapta mare este urmatorul:

Graficul de temperatura pe treapta medie este urmatorul:

Continut cutie:
-lanterna Angryfox HR06
-bentita de cap
-cablu incarcare USB

Garantie lanterna: 24 luni

18 alte produse in aceeasi categorie: