JETBEAM BC40PRO

jetbeam bc40pro

Lanterna tactica JETBEAM BC40PRO

More details

420,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna De vanatoare
LED CREE XHP50 6500K
Putere treapta 1 / Autonomie 2930lm/2.6ore
Putere treapta 2 / Autonomie 1817lm/4.4ore
Putere treapta 3 / Autonomie 592lm/8ore
Putere treapta 4 / Autonomie 100lm/65ore
Mod stroboscop 2930lm
Consum mod repaus 65 uA
Intensitate lanterna 30200cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,2m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 3 ~ 8,4V
Greutate 288gr
Dimensiuni(mm) 248mm*54*26mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton lateral pentru schimbarea treptelor de lumina
Culoare lanterna negru
Alimentare lanterna 2*18650
Garantie 60 luni

Informații

  Jetbeam BC40 a ajuns la a treia versiune si totodata cea mai performanta versiune intitulat simplu BC40PRO. Fata de versiunile anterioare, noul BC40PRO prezinta mai multe imbunatatiri astfel ca utilizarea lanternei este mult mai usoara, iar performantele ei sunt de aproape 3 ori mai ridicate.
  Ledul utilizat este un Cree XHP50 astfel puterea maxima atinge 2930 lumeni, temperatura de culoare fiind la 6500K. Reflectorul lanternei este realizat dintr-o singura bucata din aliaj de aluminiu aviatic, si este unul neted, fin lucios pentru o oferi un fascicol concentrat pe o distanta cat mai mare. Lentila lanternei este din sticla tratata si are o grosime consistenta, astfel ca este potrivit si pentru jocurile nocturne de airsoft. Componentele electronice sunt protejate de socuri de un inel realizat din otel inoxidabil ce este insurubat pe marginea capului lanternei, si care datorita dintilor poate fi utilizat si pentru autoaparare. Circuitul lanternei este una liniara, indiferent de treptele lanternei intensitatea va fi mentinuta constanta. In timpul functionarii circuitul nu emite sunete deranjante pe nici o treapta, si nu sunt vizibile palpairi (PWM). Circuitul electronic al lanternei este prevazut cu un sistem de control al temperaturii, protejand astfel impotriva supraincalzirii lanternei. Intensitatea maxima ce poate atinge lanterna Jetbeam BC40PRO e de 42660 cd, iar distanta de bataie a fascicolului e de aproximativ 380metri. Pornirea si oprirea lanternei se face prin apasarea butonului de pe coada manerului, iar schimbarea diferitelor trepte si activarea stroboscopului din butonul lateral ce este situat sub capul lanternei. Butonul de selectie a treptelor este iluminat atit in timpul utilizarii lanternei cat si in timpul incarcarii acumulatorului. Circuitul electronic este prevazut cu memorie, astfel ultima treapta folosita va fi memorata. Pentru functionarea lanternei sunt necesari doi acumulatori 18650, sau patru baterii CR123. Butonul situat pe coada manerului are functie si de aprindere momentana, apasand doar usor butonul pana la jumatate.
  Jetbeam BC40PRO poate fi instrumentul de iluminat ideal pentru vanatoare, jocurile nocturne de airsoft, pentru paza si supraveghere. Puterea mare a lanternei combinat cu autonomia si interfata intuitiva foarte buna fac din BC40PRO un produs ce va fi utilizat cu placere ori de cate ori va fi nevoie.

Functionare lanterna:
- inainte de pornirea lanternei, introduceti doi acumulatori 18650 ambii cu borna pozitiva catre capul lanternei. Utilizati doar celule de la producatori consacrati: Panasonic, Samsung, Sanyo, Sony, LG.
- pentru pornirea lanternei apasati butonul iar pentru oprire apasati inca odata.
- pentru schimbarea treptelor apasati butonul lateral; lanterna va porni intotdeauna pe ultima treapta utilizata. Schimbarea treptelor se va face pornind de la treapta mare spre treapta cea mai mica.
- pentru activarea stroboscopului tineti apasat 1 secunda butonul lateral. Modul stroboscop nu se poate memora, lanterna va porni pe treapta folosita anterior activarii stroboscopului.
- scaderea tensiunii in acumulator este indicat prin afisarea culorii rosii din interiorul butonului lateral. In timpul functionarii butonul va fi iluminat tot timpul in culoarea verde, iar cand acumulatorii ajung la 3.0V culoarea butonului se va schimba in rosu.

Graficul lanternei pe treapta mare:

Graficul de temperatura pe treapta mare:

Continut cutie:
- lanterna Jetbeam BC40PRO
- snur pentru agatat
- garnituri de rezerva
- manual de utilizare

3 alte produse in aceeasi categorie: