SUNWAYMAN -SUNWAYFOTO FL96

sunwayfoto-fl96

Panoul led foto Sunwayfoto FL96

More details

330,00 lei

Fișa tehnică

Acumulator - Capacitate maxima 2500mAh
Acumulator - Voltaj normal 3,7V
Acumulator - Tip acumulator Li-Ion celula reincarcabila
LED SMD
Putere treapta 1 / Autonomie 600lumeni/1 ora
Putere treapta 2 / Autonomie 30lumeni/17ore
Intensitate lanterna 4010cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,2m
Rezistenta la apa IPX6
Tensiune de lucru 2.5 ~ 4,2V
Greutate 132gr
Dimensiuni(mm) 116mm*67mm*10mm
Corp lanterna aliaj din aluminiu aviatic T6061
Mod schimbare trepte inel rotativ in doua directii
Culoare lanterna argintiu
Alimentare lanterna li-ion incorporat
Garantie 24 luni
Incarcare directa prin USB mufa micro-USB

Informații

  

  Sunwayman- Sunwayfoto FL96 este instrumentul idea pentru pasionatii de fotografii sau pentru filmari video. Corpul acestui mic instrument de iluminat este realizat in totalitate din aluminiu aviatic T6061, detine un afisaj OLED, iar pentru iluminat sunt utilizate nu mai putin de 48 bucati leduri SMD cu temperatura de culoare 5500K, si 48 bucati leduri SMD cu temperatura de culoare 3000K. Dimensiunile si forma acestui instrument de iluminat sunt aproape identice unui telefon mobil; se poate introduce foarte usor in buzunar, se poate utiliza in orice imprejurimi. FL96 detine un acumulator incorporat li-ion cu o capacitate de 2500mAh, ce ofera o autonomie mare si care poate fi reincarcat ori de cate ori este necesar cu ajutorul cablului micro-USB.

  Datorita celor 96 bucati de leduri SMD intensitatea poate fi setata intre 5% ~ 100%. De asemenea si temperatura de culoare poate fi setata manual intre 3000K ~ 5500K. Indicele de redare a culorilor este de 96 Ra, astfel obiectele iluminate vor fi fotografiate in culori reale, reducand munca de editare a fotografiilor. Autonomia bateriei incorporate este afisat pe ecranul OLED de pe spatele panoului, acesta va arata in timp real timpul ramas pentru utilizare in functie de intensitatea setata. Panoul cu leduri nu are palpairi (PWM) si este absolut silentios in timpul functionarii. Imprastierea luminii se face la 120 grade.

  Panoul se poate monta atit pe trepied cat si pe aparate foto sau video, sau se poate prinde intr-un suport pentru telefoane. Este ideala si pentru citit in conditii de iluminare slaba.

Utilizare panou led foto:
- pornirea panoului se face din butonul situat langa mufa de incarcare. Apasati butonul pentru 2 secunde, panoul va lumina la intensitatea si temperatura de culoare setata initial. Pentru oprirea panoului apasati butonul 2 secunde.
- pentru schimbarea intensitatii luminoase: apasati butonul multifunctional de pe laterala panoului pana ce indicatorul in forma de triunghi va indica procentul intensitatii; impingeti usor in jos pentru scaderea nivelului intensitatii, sau impingeti butonul in sus pentru cresterea intensitatii. Tineti butonul in directia dorita pana ce panoul va lumina la intensitatea dorita.
- pentru schimbarea temperaturii de culoare: apasati butonul multifunctional de pe laterala panoului pana ce indicatorul in forma de triunghi va indica temperatura de culoare; impingeti usor in jos pentru scaderea temperaturii de culoare, sau impingeti butonul in sus pentru cresterea temperaturii de culoare. Tineti butonul in directia dorita pana ce panoul va lumina la temperatura de culoare dorita.
- pentru reincarcarea panoului folositi cablul USB din cutie, ce puteti introduce intr-un adaptor de telefon, sau incarcator portabil, calculator, in masina la priza de 12V. Durata de incarcare folosind un adaptor de 1.5Ah este in jur de 4ore.

Continut cutie:
- panou led foto Sunwayfoto FL96
- husa pentru panou
- manual tehnic
- cablu USB

30 alte produse in aceeasi categorie: