FOLOMOV 18650L

folomov-18650l

Lanterna tactica Folomov 18650L

More details

260,00 lei

Fișa tehnică

Acumulator - Producator Folomov
Acumulator - Celula Samsung
Acumulator - Capacitate minima 2550mAh
Acumulator - Capacitate tipica 2600mAh
Acumulator - Voltaj normal 3,7V
Acumulator - Tip acumulator Li-Ion celula reincarcabila
Acumulator - Protectie Protectie impotriva supraincarcarii, tensiunii joase si scurt-circuitului
Acumulator - Tensiune maxima(maxim) 4.2V
Acumulator - Tensiune maxima(nominal) 3.6V
Tip lanterna De cautare
LED Luminus SST40
Putere treapta 1 / Autonomie 1600 lumeni / 2 ore
Putere treapta 2 / Autonomie 500 lumeni / 2.2 ore
Putere treapta 3 / Autonomie 150 lumeni / 8 ore
Putere treapta 4 / Autonomie 50 lumeni / 24 ore
Putere treapta 5 / Autonomie 10 lumeni / 150 ore
Mod stroboscop 1600 lumeni
Mod S.O.S. 1600 lumeni
Consum mod repaus 30 uA
Intensitate lanterna 50900 cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 3 ~ 4,2V
Greutate 120gr
Dimensiuni(mm) 123.5 * 38 * 25.4 mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie mecanica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton mecanic pe capac
Culoare lanterna maro-gri inchis
Alimentare lanterna 18650
Garantie 24 luni
Incarcare directa prin USB mufa micro-USB

Informații

    

Folomov 18650L este varianta tactica a modelului 18650S, care se remarca prin constructia foarte reusita si ledul Luminus SST40 ce poate atinge o putere maxima de 1600 lumeni.


Ledul Luminus SST40 este asezat pe o placuta de cupru cu o grosime de 2mm, pentru ca transferul de caldura sa fie cat mai eficient. Reflectorul lanternei este realizat din aliaj de aluminiu si este unul lucios, astfel fascicolul lanternei este unul concentrat, iar distanta de bataie ajunge la peste 450m. Capul lanternei este protejat de un inel gros din aluminiu. Lungimea corpului lanternei este de doar 12.3cm, si permite introducerea unui singur acumulator 18650.Trebuie mentionat si faptul ca Folomov 18650L se afla printre foarte putinele lanterne tactice care nu detin circuit electronic de comanda in capul lanternei, acesta fiind situat langa butonul de pornire in capacul lanternei. Din acest motiv in timpul functionarii pe absolut nici o treapta lanterna nu emite sunete deranjante, este silentioasa si nu sunt observate palpairi ai ledului. Acest circuit electronic situat langa buton nu are protectie electronica, insa are memorie, astfel lanterna va porni pe ultima treapta utilizata. Odata cu introducerea unui acumulator invers acesta nu va dauna nici circuitului si nici ledului deoarece lanterna are protectie mecanica.


Puterea maxima la care poate functiona lanterna e de 1600 lumeni, si exista doua moduri de utilizare: mod iluminare si mod tactic. Se poate trece dintr-un mod in altul prin simpla apasare a butonului de sapte ori, iar realizarea cu succes a operatiunii va fi confimat de lanterna prin sase palpairi.

1. Mod iluminare: se poate alege dintre sase trepte de putere si trei moduri speciale ( Stroboscop, SOS si palpaire)
2. Mod tactic: se poate utiliza constant prin accesarea directa a puterii maxime de 1600 lumeni, sau se poate utiliza lanterna pentru aprindere momentana la putere maxima.

Totodata Folomov 18650L detine si un mod de blocare a butonului: daca lumina lanternei este oprita, apasati scurt de trei ori butonul pentru blocare. Pentru deblocare procedati ca la blocare. Folomov 18650s este livrat cu un acumulator 18650 cu o putere de 2600mAh. Acest acumulator se poate incarca in doua moduri: fie intr-un incarcator dedicat li-ion, fie prin introducerea unei mufe micro-USB in soclul situat la borna +, stadiul incarcarii fiind semnalizat de un led rosu, iar finalizarea incarcarii de un led verde situate langa borna + al acumulatorului.
Formele atragatoare, dimensiunile reduse si puterea mare ale lanternei Folomov 18650L pot fi convingatoare in cazul alegerii unei lanterne tactice.

Interfata lanterna:
A.) mod iluminare:
-pornire/oprire lanterna: apasati scurt butonul lanternei pentru a porni; pornirea lanternei va fi pe ultima treapta utilizata. Pentru a utiliza lanterna la puterea dorita se va trece prin treptele: licurici -> treapta mica ->treapta medie -> treapta mare -> treapta turbo. La urmatoarea apasare lanterna va intra in ciclu inversat: treapta turbo -> treapta mare -> treapta medie -> treapta mica -> licurici. Pentru oprirea lanternei tineti apasat butonul 1 secunda.
-accesare mod licurici: lanterna este oprita si pentru accesarea treptei licurici apasati si tineti apasat butonul pentru 1 secunda. La urmatoarea apasre veti putea accesa ultima treapta utilizata anterior.
-accesarea treptelor speciale: lanterna este pornita si apasati de doua ori rapid butonul lanternei, pentru accesarea stroboscopului. Prin alte doua apasari rapide a butonului veti putea accesa modul SOS, si in final prin inca doua apasari rapide modul Palpaire. Cele doua moduri SOS si Palpaire nu pot fi accesate din modul tactic.
-blocare lanterna: lanterna este oprita si apasati de trei ori rapid butonul lanternei pentru blocarea electronica a acestuia. Repetati acest procedeu pentru deblocare.
- acces mod temporizator: lanterna Folomov 18650L detine si un mod temporizator pentru oprirea functionarii dupa un anumit interval de timp. Daca lanterna este pornita, apasati de trei ori butonul lanternei pentru a seta oprirea luminii dupa trei minute. Pentru confirmarea operatiunii lanterna va emite o palpaire. Daca dorim sa prelungim sau sa crestem timpul atunci avem posibilitatea de a apasa de pana la zece ori butonul lanternei astfel timpul maxim dupa care se va opri lanterna e de 30 minute. ( 3 apasari scurte = prelungire cu 3 minute)

B.) mod tactic:
-acces mod turbo: la o scurta apasare pe butonul lanternei se poate accesa modul turbo pentru iluminare constanta. La urmatoarea apasare lumina se va opri.
-acces utilizare momentana: tineti butonul apasat atit timp cat utilizati lanterna pe modul turbo. Lumina lanternei se va opri odata cu eliberarea butonului de sub presiune.
-acces mod stroboscop: prin apasare dubla rapida se poate accesa modul stroboscop.


Grafic functionare mod turbo:

Grafic temperatura mod turbo:


Continut cutie:
-lanterna Folomov 18650L
-acumulator Folomov 18650/2600mAh prevazut cu soclu de incarcare micro-USB
-clema prindere otel
-cablu de incarcare USB
-snur pentru agatare
-garnituri de rezerva
-manual tehnic

1 alt produs in aceeasi categorie: