FIREFLIES ROT66

 Lanterna cautare Fireflies ROT66

More details

400,00 lei

  • Negru lucios

Fișa tehnică

Tip lanterna De cautare
LED 12*Nichia 219b SW45
Putere treapta 1 / Autonomie 9000lm
Mod stroboscop 9000lm
Mod S.O.S. 9000lm
Consum mod repaus 30 uA
Intensitate lanterna 23000cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 2.5 ~ 4,2V
Greutate 290gr
Dimensiuni(mm) 105*50*46mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector lentila TIR 15 grade
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton lateral pentru schimbarea treptelor de lumina
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 3*18650
Garantie 24 luni

Informații

  

  FireFlies ROT66 versiunea 2 este cea mai puternica lanterna din oferta producatorului chinez, fata de prima versiune a lanternei sunt multiple imbunatatiri aduse noii lanterne. Forma lanternei este mult mai compacta, diametrul manerului este mai redus, radiatoarele de racire de pe capul lanternei sunt mai mari, adanci si eficiente, putere mai ridicata si distanta mai mare de bataie a fascicolului, comutator nou dar neiluminat, si eliminarea suportului pentru acumulatori.

FireFlies ROT66 este disponibil in mai multe versiuni astfel:
- 12*Nichia 219B SW45K R9080 - CRI 98 - 9000lm - 4000k - lumina neutra
- 12*Luminus SST20 FD2 - 9000lm - 4000k - lumina neutra
- 12*Luminus SST20 L4 - 10000lm - 6500k - lumina rece
- 12*Luminus SST20 L4 - 10000lm - 5000k - lumina neutra
- 12*CREE XPL HI V3 - 12000lm - 5000k - lumina neutra
- 12*CREE XPL HI V3 - 12000lm - 6500k - lumina rece

ROT 66 detine o serie de leduri auxiliare:
- 3 leduri de culoare verde
- 18 leduri de culoare albastru rece
- 9 leduri de culoare albastru inchis

FireFlies ROT66 detine un circuit electronic FET+3*7135 avand soft Anduril, astfel lanterna poate fi configurata dupa gustul si dorinta fiecarui utilizator. Treptele mai slabe sunt reglate digital, iar treptele mai puternice vor face imediat un pas in jos de indata ce temperatura din capul lanternei va atinge limita de 50C. Bineinteles ca si limita de temperatura poate fi configurata, astfel lanterna va putea functiona o perioada mult mai mare pe treapta turbo.

Setarile lanternei sunt urmatoarele:
- o singura apasare pe buton: pornire / oprire lanterna
- doua apasari: accesare modul turbo de 2300 lumeni
- trei apasari cu lanterna oprita: citire voltaj acumulator
- trei apasari cu lanterna pornita: schimbare intre moduri: trepte predefinite / mod dimabil
- patru apasari: blocare / deblocare lanterna
- cinci apasari: mod functionare momentana ( pentru a reveni la setarile initiale desurubati foarte putin capacul si insurubati inapoi)
- opt apasari: citire temperatura lanterna
- zece apasari: configurare limita temperatura
- pentru a schimba in mod dimabil intensitatea lanternei, mentineti apasat butonul pana lanterna va ajunge la intensitatea dorita; pentru a diminua intensitatea mentineti apasat butonul lanternei.
- apasare - apasare - mentineti apasat butonul: accesare mod stroboscop. Din modul stroboscop prin doua apasari puteti accesa modul SOS.

In ROT66 locul reflectorului este preluat de o lentila TIR cu o deschidere de 15grade ce va imprastia lumina pe arie mai larga, distanta de iluminare fiind de aproximativ intre 200m - 700m in functie de ledurile utilizate in lanterna. Cutia lanternei contine si o lentila TIR cu o deschidere de 45 grade, astfel aria de acoperire va fi extrem de larga, haloul de lumina ajungand la o deschidere de aproximativ 150grade. Lentila TIR si componentele din capul lanternei sunt protejate de un inel mare si gros din aluminiu, ceea ce acorda o siguranta in plus in cazul unor accidente. Capul lanternei este acoperit in totalitate de radiatoare de racire, astfel disiparea caldurii generate prin accesarea modului turbo este eficienta, rapida. Intre radiatoare este integrat butonul lanternei, acesta nefiind iluminat in comparatie cu restul modelelor disponibile de la FireFlies. Indiferent de modul in care este utilizata lanterna, va porni intotdeauna pe ultima treapta folosita, circuitul fiind prevazut cu memorie. In timpul functionarii lumina lanternei nu prezinta palpairi (PWM) iar circuitul electronic este silentios. Sursa principala de alimentare a lanternei sunt trei acumulatori 18650 care vor fi introdusi direct in canalele din manerul lanternei. Este recomandat utilizarea unor acumulatori cu descarcare mare, de acelasi tip si de la acelasi producator pentru buna functionare a lanternei.

FireFlies ROT66 este lanterna ideala pentru cei ce doresc o sursa de iluminat cu o putere foarte mare, ce poate ilumina o suprafata larga, dar totodata poate fi compacta, cu dimensiuni reduse, iar ledurile auxiliare vor incanta pe toata lumea.

Functionare lanterna:
-desurubati capacul de pe maner, introduceti cei trei acumulatori 18650in canalele din maner cu polul pozitiv spre capul lanternei si insurubati inapoi capacul. La realizarea contactului electric ledurile auxiliare se vor aprinde in capul lanternei.
-pentru pornirea lanternei apasati scurt butonul - ledurile auxiliare se vor stinge iar ledul principal va lumina. Pentru oprire apasati scurt inca odata butonul.
-pentru schimbarea intensitatii luminii: dupa pornirea lanternei mentineti butonul apasat astfel intensitatea va creste progresiv. Pentru a reduce intensitatea luminii, apasti butonul si mentineti apasat pana lumina va scade la intensitatea dorita.
-accesare mod turbo: dupa pornirea lanternei apasati butonul de doua ori: se va activa modul turbo. Pentru a reduce intensitatea apasati butonul si mentineti pana lumina ajunge la nivelul dorit.
-la fiecare pornire lanterna va functiona la ultima intensitate folosita.

Grafic functionare lanterna mod turbo:

Grafic functionare lanterna mod maxim:

Grafic temperatura lanterna mod turbo:

Grafic temperatura lanterna mod maxim:

Continut cutie:
-lanterna FireFlies ROT66
-garnituri de cauciuc de rezerva
-snur de agatat lanterna
-lentila TIR 45grade
-husa lanterna
-filtru difuzor lumina
-manual tehnic

3 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: