FIREFLIES PL47

fireflies_pl47

Lanterna frontala FIREFLIES PL47

More details

250,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna Frontala
LED 4x Nichia 219B SW45K 4500K R9080
Putere treapta 1 / Autonomie 2500lm
Mod stroboscop 2500lm
Mod S.O.S. 2500lm
Consum mod repaus 30 uA
PWM NU
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 2.5 ~ 4,2V
Greutate 78gr
Dimensiuni(mm) 88*28*24mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector lentila TIR
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit Software Anduril
Mod schimbare trepte buton mecanic pe capul lanternei pentru schimbarea intensitatii lanternei
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 21700; 18650
Garantie 24 luni

Informații

  

  FireFlies PL47 e o lanterna pentru utilizari multiple, avand capul la 90 de grade ea poate fi folosita si ca lanterna frontala. Noua versiune detine si cateva imbunatatiri astfel PL47 poate fi achizitionata alegand din trei tipuri de leduri: Luminus SST20, Nichia 219B si Cree XP-L HI V3. FireFlies s-a remarcat repede in randul pasionatilor de lanterne prin calitatea foarte ridicata a produselor, si o noutate absoluta a fost implementarea unor leduri auxiliare in capul lanternei in jurul ledurilor principale, astfel in modul oprit aceste leduri auxiliare emit o lumina slaba de diferite culori, astfel lentila TIR iluminata ridica si mai sus aspectul placut al lanternei.

FireFlies PL47 detine trei tipuri de leduri:
- Luminus SST20: 10w 5000k - alb neutru
                                  4000k FA3 avand indice de redare a culorilor de 95 CRI
                           10w 6500k - alb rece
- Nichia 219B - V1 R9080 - 5000k - alb neutru
- Cree XPL HI V3 1A 6500k - alb rece
                     V3 3A 5000k - alb neutru
                     V2 5A 4000k - alb neutru

  In functie de ledurile utilizate puterea maxima a lanternei este intre 2500 - 4500 lumeni. Culoarea ledurilor auxiliare este albastru rece. PL47 nu detine reflector din aluminiu, ci este prevazut cu o lentila TIR cu un unghi de difuzie de 10 grade. Capul lanternei este protejat de un inel de otel. Comutatorul lanternei se afla deasupra capului lanternei, si este un buton iluminat cu patru leduri de culoare albastru rece, acestea cat si ledurile aditionale din imprejurul capului fiind utile in intuneric si pentru identificarea lanternei. Capul lanternei este acoperit aproape in totalitate de radiatoare de racire si este masiv ,putind disipa eficient caldura degajata de lanterna pe treapta turbo. Circuitul electronic al lanternei este unul de generatie noua, avand soft Anduril. Aceste programe Anduril sunt total diferite cu ceea ce au fost obisnuiti utilizatorii de lanterne pana acum. Prin diferite apasari a butonului lanterna poate fi setata in foarte multe moduri. Circuitul electronic indiferent de treapta utilizata nu prezinta pulsari (PWM) si este unul silentios in totalitate. Manerul lanternei este realizat pentru a accepta acumulatori 21700 dar cu ajutorul unui adaptor pot fi folositi si acumulatori 18650. Pentru a putea utiliza lanterna la performante maxime este recomandat folosirea unor acumulatori fara protectie dar cu descarcare mare!

  Pentru utilizarea lanternei in orice imprejurare accesorii optionale sunt bentita de cap sau capacul magnetic astfel lanterna se va putea atasa de orice suprafata metalica. FireFlies PL47 este livrat intr-o cutie eleganta ,iar inafara de lanterna contine si cateva mici accesorii.

  FireFlies PL47 este o frontala dedicata acelor utilizatori care doresc inafara de o putere mare si o autonomie lunga ceva diferit: ledurile auxiliare vor atrage toate privirile spre lanterna iar temperatura de culoare neutra furnizata de ledurile Luminus SST20 si Nichia 219b vor fi de real ajutor atunci cand e ceata, praf in atmosfera, astfel veti distinge mult mai bine obiectele in natura.


ATENTIE!!!
FireFlies PL47 nu este recomandat pentru utilizare de catre copii, deoarece la putere maxima se va incalzi destul de tare.

Functionare lanterna:
-desurubati capacul de pe maner, introduceti un acumulator 21700 sau cu ajutorul adaptorului un acumulator 18650 cu polul pozitiv spre capul lanternei si insurubati inapoi capacul. La realizarea contactului electric ledurile auxiliare se vor aprinde, atit la buton cat si in capul lanternei.
-pentru pornirea lanternei apasati scurt butonul - ledurile auxiliare se vor stinge iar ledurile principale vor lumina. Pentru oprire apasati scurt inca odata butonul.
-pentru schimbarea intensitatii luminii: dupa pornirea lanternei mentineti butonul apasat astfel intensitatea va creste progresiv. Pentru a reduce intensitatea luminii, apasti butonul si mentineti apasat pana lumina va scade la intensitatea dorita.
-accesare mod turbo: dupa pornirea lanternei apasati butonul de doua ori: se va activa modul turbo. Pentru a reduce intensitatea apasati butonul si mentineti pana lumina ajunge la nivelul dorit.
-la fiecare pornire lanterna va functiona la ultima intensitate folosita.

Grafic functionare lanterna mod turbo:

Grafic functionare lanterna mod maxim:

Grafic temperatura lanterna mod turbo:

Grafic temperatura lanterna mod maxim:

Continut cutie:
-lanterna FireFlies PL47
-garnituri de cauciuc de rezerva
-clema otel
-adaptor acumulator 18650
-bentita de cap
-capac magnetic
-manual tehnic

3 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: