ARMYTEK BARRACUDA PRO

armytek barracuda pro

Lanterna tactica Armytek Barracuda PRO

More details

660,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna De vanatoare
LED CREE XHP 35HI
Putere treapta 1 / Autonomie 1850 lumeni / 1 ora
Putere treapta 2 / Autonomie 800 lumeni / 1.45 ore
Putere treapta 3 / Autonomie 350 lumeni / 4 ore
Putere treapta 4 / Autonomie 150 lumeni / 10.5 ore
Putere treapta 5 / Autonomie 30 lumen / 50 ore
Putere treapta 6 / Autonomie 1.7 lumeni / 40 zile
Mod stroboscop 1700 lumeni / 2ore
Mod S.O.S. 150 lumeni / 22 ore
Consum mod repaus 30 uA
Intensitate lanterna 50750 cd
PWM NU
Rezistenta la impact 30m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 2,8 ~ 8,4V
Greutate 135gr
Dimensiuni(mm) 154 * 41 * 25.4 mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare anodizare mata dura anti-zgariere premium
Tip reflector fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte rotire cap lanterna
Culoare lanterna negru mat
Alimentare lanterna 2*18650/ 2*18350 / 2*16340 / 2*CR123
Garantie 120 luni
Incarcare directa prin USB NU

Informații

 

  Produsele producatorului canadian ARMYTEK revin in forta in oferta magazinului virtual, produse care in randul utilizatorilor de lanterne se bucura de o popularitate ridicata, robustetea si fiabilitatea fiind pe primul plan.

  Armytek Barracuda Pro a ajuns la a patra versiune, lanterna detine un led Cree XHP35 HI, ce poate atinge o putere de 1850 lumeni ( conform standardului ANSI puterea e de 1500 lumeni in realitate) iar temperatura de culoare e de 6000K sau 4000K. Reflectorul lanternei este realizat din aliaj de aluminiu si pentru o focalizare foarte buna are o adancime de aproape 8 cm. Lentila de sticla are ambele suprafete tratate anti-reflexie, si permit o trecere a luminii de peste 98%. Inelul de pe capul lanternei ofera o protectie in plus in timpul socurilor componentelor electronice. Circuitul electronic al lanternei este un circuit de curent constant, deoarece lanternele Armytek sunt renumite pentru acest lucru: circuitele pot oferi luminozitate continua constanta chiar si la -25 grade pana cand acumulatorul nu se va descarca in totalitate. Circuitele electronice sunt extrem de silentioase, in timpul functionarii nu sunt prezente sunete si nici pulsari deranjante nu pot fi observate (PWM- pulse width modulation). Circuitul electronic este unul programabil, pot fi setate diferite trepte si moduri de functionare pentru a usura utilizarea lanternelor in teren.
  Corpul lanternei Armytek Barracuda Pro accepta un singur acumulator 18650 cu manerul scurt sau doi acumulatori 18650 cu manerul lung ( de asemenea poate accepta si 2*CR123 sau 4*CR123). Operarea lanternei se realizeaza din comutatorul situat pe fundul manerului. Schimbarea treptelor de lumina si a diferitelor moduri de functionare se va realiza prin rotirea capului lanternei.
  Armytek Barracuda Pro este dedicat acelor utilizatori din domeniul armatei, fortelor de ordine cat si vanatorilor care isi doresc o lanterna fiabila, rezistenta in orice conditie si ofera o luminozitate constanta pentru un timp indelungat.

Functionare lanterna:
- desurubati capacul de pe manerul lanternei, introduceti acumulatorul cu polul pozitiv spre cap si insurubati capacul pe maner.
- apasati butonul lanternei scurt; lanterna va lumina iar la urmatoarea apasare pe buton lumina se va intrerupe.
- la pornire lanterna va functiona pe treapta mare; daca capul lanternei nu mai poate fi rotit spre stanga doar aceasta treapta va fi disponibila la orice pornire al ei.
- pentru setarea si schimbarea treptelor de lumina capul lanternei se va roti spre dreapta foarte putin; aici se va putea memora o anumita treapta de putere sau modul stroboscop.
- memorarea unei anumite puteri sau a modului stroboscop se realizeaza astfel: dupa rotirea capului spre dreapta lumina lanternei va fi mai mica, dupa care se va opri functionarea ei din buton, si apasand butonul usor doar pana la jumatate lumina se se va schimba de la puterea mica spre cea mare si modul stroboscop. Pentru memorarea unei trepte apasati butonul complet si rotiti capul lanternei spre stanga, astfel la urmatoarea utilizare a treptei secundare lanterna va functiona la puterea setata anterior.

ATENTIE: - utilizati in lanterna numai acumulatori de calitate buna! Nu folositi baterii CR123 de o calitate slaba deoarece pot exploda. Folositi acumulatori fara protectie sau acumulatori cu protectie care au o rata de descarcare de minim 7A pentru o functionare stabila!

Grafic functionare lanterna in modul turbo:
Continut cutie:
- lanterna Armytek Barracuda Pro
- husa lanterna
- snur de agatat
- clema de prindere
- tub maner 1*18650
- inel de cauciuc anti-rostogolire
- garnitura de rezerva
- manual tehnic

3 alte produse in aceeasi categorie: