ACEBEAM K65

acebeam-k65

Lanterna cautare Acebeam K65

More details

880,00 lei

Fișa tehnică

Tip lanterna De cautare
LED CREE XHP70.2 dedome
Putere treapta 1 / Autonomie 5lm/60ore
Putere treapta 2 / Autonomie 250lm/21ore
Putere treapta 3 / Autonomie 700lm/10ore
Putere treapta 4 / Autonomie 1700lm/4ore
Putere treapta 5 / Autonomie 3500lm/1.5ore
Putere treapta 6 / Autonomie 6200~4000lm/3minute ~1.2ore
Mod stroboscop 1700lm
Mod S.O.S. 1700lm
Consum mod repaus 30 uA
Intensitate lanterna 257000cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,2m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 12V~16.8V
Greutate 660gr
Dimensiuni(mm) 190**90*53mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton mecanic din otel inoxidabil pe capul lanternei pentru schimbarea intensitatii lanternei
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 4*18650
Garantie 60 luni

Informații

  

  Compania Acebeam este recunoscuta pentru plan mondial pentru produse ce ofera performante fantastice, in unele cazuri chiar de neegalat. Un astfel de produs este si noua lanterna lansata de companie, Acebeam K65. In acest moment acest nou model nu poate fi comparat cu nici un alt produs de la alt fabricant, din simplul motiv ca acesta nu exista.

  Acebeam K65 foloseste platforma mai vechiului model K60, insa contine cateva imbunatatiri vizibile. Nu numai ca noua lanterna a devenit mai puternica, o serie de alte caracteristici in propulseaza in fata concurentilor.  Acebeam K65 este prima lanterna de la acest producator care utilizeaza noul led Cree XHP7.2 modificat din fabrica! Astfel nu numai ca puterea lanternei  a crescut la 6200 lumeni ci atit intensitatea luminoasa a atins un prag neconceput pana acum cat si distanta de bataie a devenit realitate ce pana acum era doar un vis. Daca intensitatea luminoasa a depasit 250.000candele, distanta de bataie astfel  ajunge la peste 1000m. Temperatura de culoare al ledului e de 5000K, astfel ca obiectele vor fi mult mai bine vizibile si la distanta mare, indiferent de starea vremii. Si daca ledul Cree XHP70.2 este unul modificat din fabrica, era de neconceput un reflector texturat, astfel ca Acebeam K65 detine un reflector din aliaj de aluminiu lucios, fin, avand o adancime de peste 7 cm, diametrul reflectorului fiind de 7.6cm. In reflector ledul este centrat perfect pe mijloc, in timpul functionarii nu pot fi distinse palpairi deranjante (PWM). Capul lanternei detine un inel din otel, ce va proteja reflectorul si componentele electronice de un eventual soc. De asemenea acest inel din otel are un filet interior, astfel K65 se poate utiliza si cu filtre colorate.

  Capul lanternei este acoperit in intregime de radiatoare - inclusiv baza capului detine 5 radiatoare mari si adanci. Datorita faptului ca ledul Cree XHP70.2 este montat pe o placuta de cupru de 2mm grosime disiparea caldurii se va realiza mult mai optim catre radiatoarele lanternei. Butonul de comanda al lanternei este asezat intre radiatoarele de la baza capului, iar un indicator de stare ai acumulatorilor este amplasat deasupra butonului. Acest indicator avertizeaza utilizatorul asupra starii acumulatorulor, la pornire si in timpul functionarii un led verde va fi vizibil, iar cand acumulatorii coboara sub 20% va fi afisat un led rosu. Butonul este realizat in intregime din otel

inoxidabil, este rotund si foarte putin iesit din corpul lanternei. Pornirea si oprirea lanternei precum si schimbarea trepelor si  a modurilor se va realiza de la acest buton. Pe partea opusa butonului se afla o gaura ce contine un filet, astfel K65 poate fi montat pe un trepied. Circuitul electronic al lanternei ofera o luminozitate constanta, liniara pe majoritatea treptelor, acest circuit avand si o monitorizare activa inteligenta a caldurii insa fara sa scada dupa un anumit interval de timp.

  Manerul lanternei este mai scurt fata de Acebeam K60, iar in interior este asezat un suport pentru cei patru acumulatori care asigura functionarea lanternei. Acumulatorii sunt conectati in serie, voltajul maxim ajunge la 16.8V. Arcurile din suportul de acumulatori sunt realizate din otel, sunt aurite pentru o conductivitate mai buna si au 1mm grosime. Neavand incarcare directa, pentru a incarca acumulatorii acestia trebuie indepartati din suport si introdusi intr-un incarcator dedicat litiu-ion. Fundul lanternei este plat, astfel ca in incaperi fara alta sursa de lumina Acebeam K65 poate fi folosit pe post de lumanare. Doua orificii de pe fundul manerului sunt realizate pentru a putea agata lanterna.

  Acebeam K65 poate fi utilizat in multe domenii unde este necesar o lanterna foarte puternica si cu o autonomie mare; poate fi lanterna ideala pentru observare, patrulare, pentru cautare, salvare. De asemenea cu ajutorul  husei poate fi un partener ideal in drumetii montane.

 

Interfata lanterna:

-desurubati manerul si scoateti suportul pentru acumulatori, introduceti acumulatorii 18650 cate unul in suport, conform semnelor de pe suport: fundul acumulatorilor trebuie sa fie pe arc.

-pentru pornirea lanternei apasati butonul, pentru oprire procedati identic. Ledul verde va lumina atit timp cat lanterna este in functiune.

-pentru schimbarea treptelor, porniti lanterne printr-o apasare scurta, si tineti butonul apasat pana treptele lanternei se vor schimba de la treapta mica la cea mare, repetandu-se incontinuu. Pentru setarea unei trepte eliberati butonul, astfel ca treapta dorita va fi memorata.

-pentru  a accesa treapta turbo apasati butonul de doua ori rapid, indiferent daca lanterne este oprita sau pornita. Pentru a iesi din treapta turbo la o apasare scurta lanterna se opreste, sau daca tineti butonul apasat va trece pe treapta mica.

-pentru activarea stroboscopului apasati butonul de trei ori rapid. Pentru  a iesi din acest mod, apasati butonul o singura data scurt, lanterna se va opri, sau tineti butonul apasat pentru  a trece pe treapta mica

ATENTIE!!

-pentru buna functionare a lanternei Acebeam K65 folositi numai acumulatori 18650 cu descarcare mare - peste 15Ah!!!


Graficul lanternei pentru treapta turbo:

Graficul lanternei pentru treapta mare:

Graficul lanternei pentru treapta medie:

Graficul de temperatura al lantenei pe treapta turbo:

Graficul de temperatura al lantenei pe treapta mare:

Graficul de temperatura al lantenei pe treapta medie:

Continut cutie:
-lanterna Acebeam K65
-husa lanterna
-garnituri de rezerva
-snur de agatat
-manual tehnic
-card garantie
 

18 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: