ACEBEAM X80

acebeam-x80

Lanterna de cautare Acebeam X80

More details

1 220,00 lei

Fișa tehnică

Acumulator - Capacitate minima 3050
Acumulator - Capacitate tipica 3100
Acumulator - Capacitate maxima 3100
Acumulator - Voltaj normal 3,7V
Acumulator - Tip acumulator Li-Ion celula reincarcabila
Acumulator - Protectie Protectie impotriva supraincarcarii, tensiunii joase si scurt-circuitului
Acumulator - Tensiune maxima(maxim) 4.2V
Acumulator - Tensiune maxima(nominal) 3.6-3.7V
Acumulator - Greutate 48g
Tip lanterna De cautare
LED Cree XHP50
Putere treapta 1 / Autonomie 80 lumeni/52 ore
Putere treapta 2 / Autonomie 800 lumeni/8.5 ore
Putere treapta 3 / Autonomie 2500 lumeni/3 ore
Putere treapta 4 / Autonomie 5000-4000 lumeni/20 minute-1 ora
Putere treapta 5 / Autonomie 11000-4000 lumeni/3 minute-1.5 ore
Putere treapta 6 / Autonomie 25000-4000 lumeni/1 minut-1.3 ore
Mod stroboscop 5000 lumeni/3 ore
Consum mod repaus 65 uA
Intensitate lanterna 27480 cd
PWM NU
Rezistenta la impact 1,2m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 10 ~16V
Greutate 330 gr
Dimensiuni(mm) 117.7*65*49 mm
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte buton mecanic pe capul lanternei pentru schimbarea intensitatii lanternei
Culoare lanterna negru lucios
Alimentare lanterna 4*18650
Garantie 60 luni

Informații

  Unul dintre cele mai puternice lanterne realizate in serie vreodata de o companie este Acebeam X80. Aceasta mica lanterna care are dimensiuni apropiate unei doze de bautura poate furniza nu mai putin de 25.000 lumeni.

  Acebeam X80 este si prima lanterna ce utilizeaza mai multe tipuri de led de diferite culori, astfel ca X80 poate face fata oricarei provocari. Principala sursa de lumina sunt cele 12 bucati de leduri Cree XHP50, ce au o temperatura de culoare de 6000K.
  Puterea maxima al lanternei ajunge la 25.000 lumeni, si se poate alege intre cele patru trepte sau cele doua moduri turbo. Din ambele moduri turbo precum si din treapta mare X80 va face un pas inapoi dupa cateva minute pe o treapta inferioara, mai precis la 4000 lumeni unde insa va functiona liniar nu mai putin de 85 minute, indiferent de treapta sau modul folosit.

Ledurile colorate sunt urmatoarele:
-doua leduri rosii Cree XP-E2-R2 la 630nm
-doua leduri verzi Cree XP-E2-G3 la 530nm
-doua leduri albastre Cree XP-E2-B4 la 475nm
-un led ultraviolet Nichia 233A la 365nm

  Datorita reflectorului cu o adancime de doar 5.4mm fascicolul lanternei este imprastiat pe o arie foarte mare, deschiderea fiind mai mare de 120 grade. Nu putem vorbi de un fascicol central concentrat deoarece cele 12 leduri Cree XHP50 sunt asezate in cerc pe marginea capului lanternei. In mijloc se gasesc cele 7 leduri colorate, acestea nu beneficiaza de reflector, si vor lumina pe o distanta relativ scurta insa aria de imprastiere va fi foarte mare. Un inel de otel va proteja ledurile si componentele din capul lanternei in caz de accident. Indiferent de treapta, modul sau culoarea folosita, nu se pot observa palpairi ( PWM ) sau sunete emise de circuit ( tiuit, bazait ).

Intre radiatoarele lanternei putem identifica mai multe componente utile:
- butonul de comanda al lanternei este realizat din otel inoxidabil, si cu ajutorul lui se poate porni/opri lanterna, precum si pentru trecerea dintr-o treapta in altul, sau schimbarea ledurilor colorate intre ele.
- in partea dreapta a butonului este un senzor de temperatura, care va detecta automat temperatura la care ajunge lanterna in diferite trepte si moduri si va scadea intensitatea in caz de nevoie. De asemenea, daca acest senzor este acoperit dupa 5 secunde lanterna se va opri indiferent de treapta, mod sau culoare folosita.
- pe partea opusa butonului exista gaura cu filet pentru insurubarea lanternei pe un stativ, in cazul in care se doreste ca lanterna sa fie utilizat pe post de proiector pentru iluminarea unei incaperi sau unui loc in aer liber, sau pentru agatarea lanternei cu ajutorul surubului ce are o clema sferica.
- in partea stanga a butonului exista ledul de avertizare in cazul acumulatorilor descarcati, luminand in culoarea verde daca acumulatorii sunt incarcati, sau in culoarea rosie daca acumulatorii necesita sa fie schimbati si incarcati.

  Radiatoarele lanternei acopera capul lanternei si sunt 5 la numar. Toate ledurile sunt asezate pe placa de cupru de 2mm grosime, astfel ca transferul de caldura se face mai eficient si mai rapid, chiar daca capul lanternei este destul de mic, avand doar 36.5mm latime, diametrul fiind de 65.1mm.
  Manerul lanternei este scurt, usor, asigura o prindere ferma in mana datorita striatiilor de pe suprafata. Suportul pentru acumulatori este prevazut cu arcuri din otel aurite, si accepta patru acumulatori 18650. Datorita consumului mare in modurile turbo este recomandat ca acumulatorii 18650 sa fie de minim 20A la descarcare.
  Acumulatorii care insotesc lanterna sunt de 3100mAh si 20A descarcare. Capacul manerului in exterior are gravat vizibil si realizat excelent cateva informatii despre produs.

Utilizare lanterna:
- pentru pornirea lanternei apasati butonul o singura data scurt; pentru oprire la fel.
- pentru schimbarea treptelor de lumina, dupa pornire tineti apasat butonul astfel puterea lanternei se va schimba. Lanterna va porni intotdeauna in ultima treapta utilizata, chiar daca ultima treapta a fost culoarea rosie, tinand apasat butonul va trece prin cele trei culori, verde, albastru si ultraviolet dupa care va lumina pe treapta de 800 lumeni.
- pentru activarea modului licurici apasati butonul 2 secunde incontinuu atunci cand lanterna nu este pornita.
- activarea modurilor turbo 1 si turbo 2: porniti lanterna apasand scurt butonul; indiferent de treapta utilizata apasati rapid de doua ori pe butonul lanternei - se va activa modul turbo 1 - 11000 lumeni; apasati inca odata de doua ori butonul si lanterna va ajunge la 25000 lumeni.
- pentru activarea modului stroboscop, apasati rapid de trei ori butonul, indiferent de treapta sau modul utilizat.                       - pentru blocarea lanternei apasati butonul pentru 4 secunde - lumina va emite doua palpairi. Pentru deblocare tineti apasat butonul 4 secunde, lanterna va palpai o singura data dupa care va lumina pe treapta mica.

  Acebeam X80 este si prima lanterna care rezista la o adancime de 30m in cazul unui accident. Nu face parte din categoria lanternelor evaluate pentru scufundari, astfel ca nu poate fi utilizat sub apa.
  X80 este din mai multe puncte de vedere o lanterna multifunctionala, utila in mai multe domenii, ideal pentru cautare si salvare, pentru activitati in aer liber. Acebeam in ultima perioada a demonstrat ca este printre primele companii ce reusesc cu fiecare produs lansat sa aduca ceva nou si inovativ pe piata lanternelor tactice din lume.

Graficul lanternei pe treapta mare:

Graficul lanternei pe modul turbo 1:

Graficul lanternei pe modul turbo 2:

Graficele celor trei moduri impreuna:

Continut cutie lanterna:
-lanterna Acebeam X80
-acumulatori Acebeam mAh
-husa protectie
-snur
-garnituri de rezerva
-manual tenic
-card garantie

11 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: